hirdetés
hirdetés

Csúszdapark épül Gyomaendrődön

A beruházás értéke megközelíti az 1,3 milliárd forintot.

hirdetés

Országszerte számos fürdőfejlesztést harangoztak be a következő két évre vonatkozóan. A Békés megyei Gyomaendrődön található Liget Gyógyfürdő is hamarosan bővülhet, korszerűsödhet. Toldi Balázs polgármester bejelentése szerint  egy összességében közel nettó 1,3 milliárd forint értékű beruházást valósíthatnak meg, ebből 125 millió forint állami támogatás - írja a Termál Online.

A fejlesztés leglátványosabb eleme egy vadonatúj csúszdapark lesz, de az uszodát is újabb medencével bővítenék. Ezen felül wellness szolgáltatásokkal és egészségmegőrző gyógyászati kezelésekkel is bővítenék a fürdő jelenlegi kínálatát.Új apartmanházak is épülnek a projekt keretében, aminek révén jelentősen bővül a fürdő saját szálláshely-kapacitása. Mindezeken túl a terveik között szerepel egy grillterasz és egy gyerek e-car pálya kialakítása is.

“Szeretnénk racionalizálni és gazdaságosabbá tenni az energiafelhasználást, ezért egy energetikai fejlesztés is meg fog valósulni, illetve megnyitjuk a fürdő területén található termálvizes kutat is. A kút újbóli megnyitása a biztonságosabb működést is szolgálni fogja” – írja a polgármester. Mindezek révén növekedhet a fürdőbe érkező és a településen megszálló vendégek száma.

A fürdőfejlesztés 2022-ben, azaz jövőre veheti kezdetét.

(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai