hirdetés
hirdetés

Emlékhelyek napja

Kehidakustányban, a Deák Kúriában.

hirdetés

Az emlékmúzeumot 2011 őszén vették fel a történelmi emlékhelyek listájára.

A május14-én megrendezésre kerülő program keretében színes programokkal és számos meglepetéssel várják a diákokat és a felnőtteket. 

A kisiskolásoknak rendhagyó történelem órában lesz részük, a, kora délutáni tárlatvezetésen a gimnazisták és középiskolások bővíthetik tudásukat Deák Ferenc munkásságáról, politikai pályafutásáról és a kiegyezésben vállalt szerepéről. 

Mindkét korcsoport részére ajándékokkal készül az intézmény, és a helyi turisztikai szektor összefogásának köszönhetően egy helyi pizzéria és a termálfürdő is kedvezményt biztosít a programon részt vett osztályok részére.

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk