hirdetés
hirdetés

Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói a budapesti légügyi konferencián

Európa legnagyobb légitársaságainak döntéshozói, illetve Közép-Kelet-Európa legjelentősebb repülőtereinek vezetői, légügyi szakemberei találkoznak szeptember 3-án és 4-én Budapesten a CEE Aviation Konferencia keretein belül.

hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, szeptemberben jelentős légügyi konferencia érkezik Budapestre. Most újabb részletek érkeztek az eseménnyel kapcsolatban.

A légügyi szakkonferencia központi témája a legújabb, légi szektorral kapcsolatos trendek és legfrissebb iparági újítások bemutatása. A konferencia kiemelten foglalkozik a globális és közép-kelet-európai regionális légitársaságok és repülőterek fejlődési stratégiáinak és modelljeinek elemzésével, neves iparági szakemberek előadásában. A konferencia alapvető célja, hogy az előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken és esettanulmányokon keresztül iránymutató és hasznos témákat kínáljon és mutasson be a résztvevő szakembereknek, ill. üzleti kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson a résztvevőknek, az előadóknak és a szponzoroknak, ill. a média szakembereinek egyaránt.

Légitársaságok és repülőterek képviselői vesznek részt az eseményen

A magyar származású, talán az egyik leghíresebb légügyi szakember, Stephen F. Udvar-Házy nyitó előadása mellett a légitársasági előadók között szerepel a Ryanair marketingigazgatója, Kenny Jacobs valamint a Lufthansa európai értékesítési és szolgáltatásokért felelős alelnöke, Heike Birlenbach.

A rendezvényen a régiós repülőtereket képviseli a Bécsi Nemzetközi Repülőtér üzletfejlesztésért és légügyi marketingért felelős alelnöknője, Belina Neumann, a Budapest Airportot Kam Jandu kereskedelmi igazgató, a Rigai Nemzetközi Repülőteret Andris Liepins vezérigazgató és a litván repülőtereket pedig Gediminas Almantas vezérigazgató.

A konferencia további neves szakelőadói között szerepel az International Air Transport Association (IATA) regionális vezetője; a European Regions Airline Association igazgatója; az Anna Aero, az egyik legjelentősebb légügyi szakportál kiadója; a másodlagos jövedelmek specialistája a Paxport, a Travelport (GDS) és nem utolsó sorban a Google iparági vezetője. Az esemény hazai médiapartnere az Airportal, valamint a lengyel légügyi szakportál, a Pasazer és a nemzetközi Anna Aero is.

A közép-kelet európai régió jelenleg az egyik legdinamikusabban fejlődő régió Európában. A légiközlekedési iparban tapasztalható gyors növekedés a nyugat-európai országokban tapasztalható trendet követi. Az utóbbi évek erős iparosítása nagy hajtóerőt jelent a légiközlekedési ágazatnak, mind az üzleti, mind a szabadidős célú utazások területén. Célunk az, hogy a konferencia hosszú távon a térség iparági vezetőinek olyan üzleti fóruma legyen, ahol a kapcsolatépítési lehetőségen kívül jelentős szerep jut a hasznos esettanulmányok és „best practice-ek” bemutatásának is.

Az eseményen való részvétel térítéses és regisztrációhoz kötött és szeptember 3-ig lehet jelentkezni a szervezők honlapján.

CEE AVIATION CONFERENCE 2015
Időpontja: 2015. szeptember 3. és 4.
Helyszíne: Boscolo Budapest, Autograph Collection
H-1073 Budapest, Erzsébet krt. 9-11.

További információk: www.cee-aviation.com

Regisztráció: cee-aviation.com/register

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai