hirdetés

Exkluzív boutique hotel nyílik Mádon

A Botrytis Hotel a tokaji világörökségi terület egyik központjában, Mádon épül. A település világhírű borászataira, helyi éttermeire és rendezvényeire, az itt készülő kulturális és gasztronómiai különlegességeire tudatosan és egyre komolyabb nemzetközi sikereket elérve épít. Az exkluzív boutique hotel a legújabb, hiánypótló beruházás a településen.

hirdetés

A Botrytis Hotel a tokaj-hegyaljai történelmi dűlők és a természet közelségében várja vendégeit a minőségi pihenés és kikapcsolódás jegyében. A Hotel prémium szállásahely szálláshely, azoknak akik felfedeznék Mád és a szélesebb tokaj-hegyaljai régió nyújtotta kulturális és gasztronómiai lehetőségeket.

A boutique hotel prémium szolgáltatásait a vidék hagyományait és ízlésvilágát jól ismerő partnereivel együtt állította össze. Köztük van a Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület, mely a nemzetközi versenyeken is sikeres mádi bor hírét erősíti, valamint a Balassa Borászat, a Szepsy Pince, illetve a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet. A pincészetek mellett izgalmas gasztronómiai célpont lehet a Gusteau Kulináris Élményműhely, ahol borvacsorák és bortúrák formájában a helyi kézműves termékek élményét is megosztják a látogatókkal.

Mádról és a Botrytis Hotelből bejárható a környező világörökségi területet, a legfontosabb turisztikai célpontokhoz ugyanis a szálloda egész évben szervez kisbuszos utakat. A sportolni vágyók kerékpárral vagy gyalogosan is elindulhatnak, a borászatról és a mádi szőlőművelés adottságairól pedig vezetett dűlőtúrákon mesélnek a helyi szakértők.A kikapcsolódásra vágyók a Hotelben is relaxálhatnak, ahol családias belső tereket, teraszt és kertet hoztak létre, kilátással a szőlőhegyre. Az épület arculatának kialakításakor fontos szempont volt, hogy miközben minőségi boutique hotelként kiemelkedik környezetéből, illeszkedjen Mád hagyományos értékeihez is.

Az újonnan nyíló Botrytis Hotel része lehet Mád történelmének, ezt a kiemelkedő történetet pedig minden látogatóval örömmel megosztják.

Itt megnézheti a Botrytis Hotel imázsvideóját:

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai