hirdetés
hirdetés

Három tájékoztató film az MTÜ-től

Az 5,5 milliomodik védőoltás beadásával újabb enyhítések léptek életbe Magyarországon, és elérhetővé vált az uniós Covid-igazolvány. A tájékozódás megkönnyítésére több nyelvű  kisfilmekben mutatja be a turizmust érintő legfontosabb információkat az MTÜ.

hirdetés

Az animációs filmek részletesen ismertetik az ötmillió-ötszázezredik védőoltás beadását követő enyhítéseket. 

Összefoglalják többek között, milyen szabályok vannak érvényben a szálláshelyen, éttermekben, turisztikai attrakciók területén, illetve milyen feltételek vonatkoznak a rendezvényekre, általános maszkhasználatra vonatkozóan.

A külföldieknek szóló, angol nyelvű kisfilm kitér a Magyarországra történő beutazást érintő legfontosabb információkra, és az uniós digitális Covid-igazolvánnyal kapcsolatos szabályokra is. 

A kampány célja, hogy segítse a belföldi és a hazánkba érkező külföldi utazókat magyarországi pihenésük megtervezésében. A turisztikai ágazatot érintő aktuális szabályozás részletesen megtalálható az MTÜ oldalán ERRE a linkre kattintva.

A kisfilmek hamarosan több nyelven – németül, lengyelül, csehül, szlovákul, szerbül, szlovénül, horvátul, románul, spanyolul, olaszul és franciául – feliratozva is elérhetők lesznek a Magyar Turisztikai Ügynökség YouTube-csatornáján.

Íme a három kisfilm: 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai