hirdetés

Hibrid-modellel próbál üzleti vendégeket csábítani egy pesti hotel

Mivel az ötlet sok helyütt a világban már bevált a világjárvány egy éve alatt - itthon is próbát tesz a megvalósítással egy belvárosi, az üzleti negyedben található négycsillagos szálláshely. 

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Mint közösségi oldalukon írják, az élet manapság a dolgok kombinálásáról szól, ezért náluk, a pesti belvárosi Hotel Presidentben kombinált, azaz hibrid élményt ajánlanak vendégeiknek, junior suite-eket, amelynél a szállodai szoba komfortját biztosítják egy iroda adottságaival ötvözve.

Fotó: Hotel President
Fotó: Hotel President

Ha túlóráznia kell az üzleti vendégnek, akkor ott is aludhat a házban, ehhez 1 ingyenes éjszakát ajánlanak, ha elfogadja csomagajánlatukat a vendég.

A csomagjukban van ingyenes wifi, szkennelési- valamint nyomtatási lehetőség, napi takarítás, sport- és szabadidős tevékenység biztosítása.

Ezt az ajánlatukat a négycsillagos ház eléggé nyomott áron kínálja most - az ismert körülmények esetében ez teljesen érthető. 

Ígérjük, a szakma tájékoztatása érdekében szerkesztőségünk megkeresi az adott hotelt, és beszámolunk róla, hogy mennyire keresett és sikeres ajánlatuk a Budapestre érkező corporate vendégek körében.

 

 

 

(forrás: Hotel President / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai