hirdetés
hirdetés

Ifjúsági tagozattal bővült a MABEUSZ

A Magyar Beutaztatók Szövetsége, MABEUSZ megtartotta ez évi harmadik megbeszélését, melynek során új tagként vették fel az OK World beutaztató irodát, valamint ifjúsági tagozattal bővültek - közölte szerkesztőségünkkel a szövetség.

hirdetés

A tagság a Forster Örökségkezelő Központ meghívását elfogadva a De la Motte Palotában ülésezett és tárgyalta azokat a közlekedési problémákat, melyekkel a budapesti városnézések során kell szembesülni a szakmának.

A megbeszélés legfontosabb pontja azonban a Mabeusz ifjúsági tagozatának megalapítása volt. Az új tagozat tagságát olyan, már gyakorló beutaztató szakemberek alkotják, akik újszerú, innovatív módon látják és használják az idegenforgalmi termékkínálatot, illetve illesztik be azt külföldi partnerek számára küldött ajánlatokba. A tagozatot egyebek mellett Jávorkai Péter, a Premium Incoming vezetője, Vadkerti Kata, a Motivation Budapest, valamint Méry Linda a Microcosmos munkatársa.

A meghívónak köszönhetően a szövetség a örökségkezelés alatt álló kastélyokról szintén meghallgathatott két prezentációt. Az előadások is rávilágítottak arra, amit a MABEUSZ teljes tagsága szintén támogat, hogy a magyarországi beutazó turizmus ne csak Budapestra koncentrálódjon.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai