hirdetés
hirdetés

Regisztráljon az MTÜ téli kampányára!

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) új országos, desztináció alapú kommunikációs kampányt tervez 2018. január 15. és február 15. között, amelyben a szállodák, a gyógy- és élményfürdők aktív közreműködésére is számít. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország a téli időszakban is számos élményt kínál a belföldi utazóknak. A kommunikáció fókuszában a preventív jellegű egészségturizmus, ezen belül a gyógyfürdők, a rekreáció és az év eleji feltöltődési lehetőségek állnak. 

hirdetés

Az MTÜ 2017. évi nyári és őszi kampányában is belföldi utazásra inspirált, bemutatva és népszerűsítve a hazai úti célokat és attrakciókat, Magyarország kulturális és természeti értékeit, továbbá sokszínű kulináris kínálatát, borait és borvidékeit.

Az MTÜ 2018. január elején induló kommunikációs kampányában is az utazási döntések meghozatalában kíván segítséget nyújtani. Bemutatja egy-egy desztináció egészségturisztikai kínálatát, legismertebb gyógyvizeit és fürdőit, felhívja a figylemet az ilyenkor elérhető kulturális élményekre, például a farsangi hagyományokra. Emellett aktív kikapcsolódási és gasztroturisztikai lehetőségeket is ajánl az utazóknak.

Az MTÜ induló téli kampányához ezúton várja azon magyarországi szállodák és fürdők jelentkezését, amelyek 2018. január 15. és február 15. között „Téli feltöltődés” néven speciális ajánlatot hoznak létre, értékesítenek és népszerűsítenek saját csatornáikon keresztül.

A téli utazásra serkentő ajánlat, azaz a „Téli feltöltődés” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg, de az MTÜ javaslatot tesz a leginkább kedvező ajánlat megfogalmazására: árkedvezmény, illetve kedvezményes szolgáltatás és/vagy többletszolgáltatás biztosítása. A téli ajánlat célja, hogy segítse az egyes turisztikai élményekelmek láncba rendezését a kiemelt desztinációkban (szálláshelyeket az attrakciókkal, attrakciókat egymással). Ezzel közvetlenül növelhető az élménypontok tömege, amely hosszabb tartózkodási időt és magasabb vendégköltést eredményez a turisztikai térségekben.

Az MTÜ a forgalomélénkítő kampányhoz csatlakozó szállodákat és a fürdőket a www.hellomagyarorszag.hu weboldalon gyűjti össze és teszi közzé. Az MTÜ átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a csatlakozó partnereket a weboldalon, valamint intenzív kommunikációs kampányt folytat és influenszerek bevonását tervezi (televízióban, nyomtatott és online sajtóban és a közösségi felületeken) annak érdekében, hogy minél többen kapjanak kedvet a téli utazáshoz és rekreációhoz.

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2017. december 8-ig szíveskedjenek jelezni a http://szakmai.itthon.hu/teli-feltoltodes weboldalon, amelyet követően az MTÜ képviselője felveszi az Önök intézményével a kapcsolatot a részletek meghatározása érdekében.

Kérjük továbbá leendő együttműködő partnereinket, hogy a téli kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek majd használni: Téli feltöltődés.

A Magyar Turisztikai Ügynökség számít szíves együttműködésükre a belföldi téli turizmus fellendítése érdekében!

(x)

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai