hirdetés
hirdetés

Indul az Év Kutyabarát Helye Pályázat

Hatodik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb kutyabarát aktivitása, amely az elmúlt években nagy sikerre tett szert a kutyatartók és kutyabarát szolgáltatások körében. A turizmusban és vendéglátásban egyre számottevőbb a kutyabarát vendégigények kielégítése, a folyamatosan növekvő számú célcsoport pedig minőségi szolgáltatásokat keres. Ennek a keresletnek és kínálatnak a találkozása indikálja a kutyabarát turizmus és vendéglátás népszerűsítésének fontosságát. Az Év Kutyabarát Helye pályázat az egyik legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül – októberben – megmutathassák kutyabarátságukat a szolgáltatók.

hirdetés

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett pályázat célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik egy fontos társadalmi jelenséget ismertek fel: kutyánk családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő. Az esemény célja a felelős kutyatartás népszerűsítése és a kutyabarát szolgáltatások bemutatása. 

A pályázaton résztvevők nem csak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, de kiváló marketing és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat, kutyabarátságukat. Az Év Kutyabarát Helye díjazottjai pedig egy különleges, egyedülálló díjjal büszkélkedhetnek, mely marketing aktivitásukban kiemelt szerepet kaphat – egyben üzleti eredményeiket is növelheti.

A pályázat nagykövete – ahogy számos Kutyabarát.hu kampánynak is – Barabás Évi, aki szintén elhivatott a felelős kutyatartás népszerűsítése mellett.

A kampány szakmai és médiapartnerei: Funzine, Kreatív Online, Turizmus Online, Info Pont Magazin, Pont Itt Magazin -, akik bizonyos kategóriákban különdíjakat is ajánlottak fel, melyek kiemelt megjelenési lehetőséget is biztosítanak oldalaikon.

A pályázat, mint minden évben állatmenhelyet is támogat: a Noé Állatotthon védenceinek kutyatápot juttatnak el, valamint a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” nevű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt pályázati díjakból.

A nevezés, illetve későbbiekben a szavazás a www.azevkutyabarathelye.hu oldalon történik.

A nevezhető kategóriák:

- Étterem (Budapest / vidék)

- Kávézó (Budapest / vidék)

- Romkocsma / Pub / Borbár

- Cukrászda

- Szálloda

- Panzió / Vendégház

- Munkahely

- Bolt

- Kutyabarát üzletközpont

 

 

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai