hirdetés
hirdetés

Jelentkezzen a Corvinus turizmus-menedzsment mesterképzésére

A Budapesti Corvinus Egyetem 2018 februárjában állami finanszírozású turizmus-menedzsment mesterképzést indít. A négy féléves képzés a desztinációk, illetve a profitorientált vállalkozások menedzsmentjére és marketingjére helyezi a hangsúlyt, utóbbiban az online és digitális média kiemelt szerepet kap. 

hirdetés

A Corvinus Gazdálkodástudományi Karán szervezett turizmus-menedzsment képzés erősségeit a stratégiai és az operatív munkában egyaránt jól kamatoztatható, erős menedzsment és marketing kompetenciák, a gyakorlatorientált képzés, a projektfeladatok és a terepkutatások jelentik.

„A Corvinus turizmus-menedzsment mesterszakán célunk az, hogy az általános közgazdasági és turizmus menedzsment elméleti alapokat a gyakorlatba átültessük, ezért tudatosan keressük azokat a lehetőségeket, ahol hallgatóink megszerzett tudásukat valós feladatokban tesztelhetik” – mondja Dr. Michalkó Gábor, szakfelelős.

„Az elmúlt években számos iparági partnerrel, többek között a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-vel, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal, az egykori Forster Központtal, számos szállodalánccal és étteremmel vagy éppenséggel önkormányzatokkal, mint például az egyetemnek otthont adó Ferencváros Önkormányzatával alakítottunk ki kutatásban és turisztikai tanácsadásban jártas oktató kollégáinkkal együttműködést annak érdekében, hogy éles feladatok, valós projektek révén hallgatóink mind koncepcióalkotási, mind taktikai feladattervezési feladatokban kipróbálhassák magukat.”

A képzésre való jelentkezés november 15-ig nyújtható be. További részletek ITT olvashatók. 

(x)

 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai