Jól teljesít a siófoki élményfürdő

2018 rekordév volt a siófoki Galerius Élményfürdő és Wellnessközpont történetében. Ennek megfelelően idén bővül a 12 éves fürdő: átalakítják a szaunavilágot, hogy még több látogató tudjon részt venni a folyamatosan teltházas szaunaprogramokon. 

2017-hez képest tavaly 12 százalékkal érkezett több vendég a Galerius Fürdőbe – mondta el Balogh Renáta fürdővezető. Már 2018 első hónapjaiban kiemelt forgalmat könyvelhetett el a Galerius, az év végéig pedig összesen 170 ezer látogatót fogadtak. Ősszel a szaunázók hétvégéjén mutatkozik be az új szaunavilág, amit nyáron építenek át.A jelenleg ott található 35 fős finn szauna helyett ősztől már egy 60-70 fő befogadására alkalmas új szauna várja majd a programokra érkező látogatókat. Az eredetileg tíz éve kialakított, már így is nagyon korszerű szaunavilág sokkal modernebb fény- és hangtechnikát is kap.

Balogh Renáta elmondta, hogy küldetésüknek tekintik a szaunakultúra fejlesztését, ezért nyolc éve dolgoznak együtt egy professzionális szaunamester csapattal. Eleinte csak hétvégén tartottak szaunaprogramot a fürdőben, de akkora érdeklődés volt ezekre, hogy már hétköznapokon, szerdán és pénteken is megrendezik az eseményt.

Az alapkelléknek számító aromák mellett zenével, fényekkel, a kiemelt alkalmakkor pedig különleges showelemekkel is feldobják a szaunázás élményét. De azokra a vendégekre is gondoltak, akik a hagyományosabb szaunázás hívei: februártól havonta egyszer „klasszikus”, a szaunázás alapjaihoz visszatérő programon vehetnek részt az érdeklődők. A hosszú hétvégén „forradalmi”, a nemzeti ünnephez kapcsolódó szaunaszeánszra is lehet számítani – mondta el Balogh Renáta.

 


Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben

Hamarosan Nevelőszülők Napja a budapesti Állatkertben 

Május 12-én, vasárnap rendezi az "Alapítvány a Budapesti Állatkertért" a tavaszi Nevelőszülők Találkozóját, ahová mindenkit sok szeretettel várnak.
Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.