hirdetés
hirdetés

Jön az Open Mic fesztivál a Káli-medencébe

A helyszín egy ismert, Balaton-felvidéki település: Kapolcson tartják, július 24-25-én.  Az elnevezés, azaz az Open Mic - szabad mikrofont jelent.

hirdetés

Idén nyáron sem kell nélkülözniük a színvonalas kulturális kikapcsolódásra és gasztronómiai élményekre vágyóknak Kapolcs különleges atmoszféráját. A nemzetközi minta alapján Magyarországon is egyre népszerűbb kezdeményezés, az Open Mic Budapest szervezői két napra Kapolcsra költöztetik a fővárosi klubok eseményeinek legsikeresebb előadóit, „ráadásként” pedig fellép a világzene élvonalába tartozó Meszecsinka, valamint a török anatóliai poszt-folk kategóriába tartozó Arif Erdem Ocak. A színpad a maradék időben a feltörekvő zenészeké, akik akár a közönség soraiból is kikerülhetnek – innen a név is: Open Mic, vagyis szabad mikrofon.

Meszecsinka / fotó: Michal Ramus
Meszecsinka / fotó: Michal Ramus

Az már korábban beigazolódott, hogy a műfaj kültéri, vidéki fesztiválváltozatának is van létjogosultsága. Az Akáckupola alatt megrendezett Open Mic Fesztivál nyitott idősávjaira akár a helyszínen is jelentkezhetnek zenészek, illetve a stand-up comedy is képviselteti magát.

A hatályos járványügyi szabályokat követve egyszerre legfeljebb 500 néző lehet jelen, ezért csak a szervezők által ingyenesen kibocsátott karszalagokkal lehet belépni a fesztivál területére

További részletek: itt 

(forrás: Open Mic Budapest)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai