hirdetés
hirdetés

Jótékonysági árveréssé alakul át a turizmus fotókiállítása

Online jótékonysági árveréssé alakul a turizmus és vendéglátás témakörében elsőként debütáló és nagy sikert arató Tourism Is Our Passion című fotópályázat díjnyertes darabjaiból álló kiállítás.

hirdetés

A tárlat hivatalosan szeptember 16-tól, a kiállítás záróünnepségével egybekötve válik jótékonysági árveréssé, melynek kiemelt és elsődleges célja a nevezők szavazatai alapján kiválasztott Bátor Tábor segítése és támogatása. A Bátor Tábor Alapítvány súlyosan beteg gyerekeknek és családjuknak nyújt sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. A terápiás rekreáció segítségével a táborozóik visszakapják az elveszett gyerekkort.

A finisszázs időpontja: 2021. szeptember 16. 17:00

Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum és Facebook LIVE

Facebook LIVE helyszíne: https://fb.me/e/1E6IEtL8v

A kiállításra kiválogatott fotókból képenként 6 db kerül elárverezésre, így párhuzamosan 6 ember válik boldog tulajdonossá és adományozóvá egy időben. A kiállított fémakasztóval fellógatható fotók egyedi dekorációt képezhetnek az adományozók otthonába, irodákba és közösségi terekbe is. A kiállított, jó állapotú fotónyomatok erősített habkartonon fekszenek, és ebben a formában is kerülnek elárverezésre.

Az árverezésre kerülő fotónyomatok kezdő árát úgy határozták meg, hogy mindenkinek legyen esélye és lehetősége licitálni és segíteni. A képek egyedi dekorációt képviselnek, melynek célja és üzenete: a rászorulók segítése.

A kiállított díjnyertes alkotásokra online, a Tourism Is Our Passion facebook oldalán található Jótékonysági árverés című albumban lehet licitálni.

Online árverés helyszíne: https://www.facebook.com/media/set?vanity=tourismisourpassion&set=a.228023455945969

Az online aukció a finisszázs befejeztével veszi kezdetét és 2021. szeptember 30-ig, csütörtökig tart, a támogatások beérkezését október 10-ig várja a Tourism Is Our Passion csapata.

A kiállításra kiválogatott fotók alatt hozzászólás formájában történhet meg a licitálás, a licitlépcső betartásával. Az utolsó 6 legmagasabb licitösszeg boldog tulajdonosai postai úton kapják meg a kiválasztott pályaművet.

Az online árverés részleteiről bővebb leírás és útmutató a Tourism Is Our Passion Facebook oldalán található.

A jótékonysági árverés megnyitójának helyszíne a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, az esemény Facebookon is közvetítésre kerül az érdeklődők számára.

Tourism is Our Passion:

Az ország első turizmus-vendéglátás témájú fotópályázatára 2021. február 10. – 2021. március 20. között lehetett pályázni négy kategóriában. Ezek a 2020 emlékei; Turizmus hősei; Egy pillanatnyi mosoly; Vendégek nélkül (csend). A fotópályázatra több, mint 600 pályamű érkezett, mely alkotások szakmai zsűri által kerültek rangsorolásra. A közönség szavazatai alapján a három legnépszerűbb kép kapott nyereményt, a zsűritagok szavazatai alapján pedig minden kategóriában hirdettek első-, második-, és harmadik helyezettet. A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, CPI Hotels Hungary, a HotelHero, valamint Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. is hirdetett különdíjat. Az érdeklődők hét helyszínen tekinthették meg a tárlatot, mely augusztustól a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban élt tovább.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai