hirdetés
hirdetés

Karibi reggeli

Az Aviareps Magyarország, a Condor légitársaság magyarországi képviselete és a Bahama-szigetek Turisztikai Hivatala közös programra invitálta a partnereit, hogy közelebbről megismerhessék az egzotikus desztinációt és a Condor új, közvetlen járatát.

hirdetés

A karibi hangulatú reggelit Tóth Attila, az Aviareps magyarországi ügyvezetője nyitotta meg, aki köszöntötte a szakembereket majd bemutatta a főképpen Közép-Amerikára és a karibi-térségre specializálódott légitársaság, a Condor, november 6-tól elérhető új járatát.

A légi cég Boeing 767-300 ER gépekkel repüli a Frankfurt-Nassau útvonalat, ahol az utasok a már jól ismert három osztályon – Economy, Premium és Business – repülhetnek.

Ezenkívül bejelentette, hogy mallorcai bázissal új légitársaságot is alapított a német vállalat.

Ezután Claudia Majunke, a Bahama-szigetek Turisztikai Hivatal közép-európai képviselője ismertette az egzotikus desztinációt, mely sokkal többet kínál az oda utazóknak, mint napfény és tenger.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a turisták egyre inkább az egyedi élményeket keresik, amelyet a szigetcsoport próbál kiszolgálni. Kosztümös kalózok, zene, tánc és történelem várja az oda látogatókat. A helyiek próbálják átadni az életérzést, amit az ország magában rejt.

Ezt követte Martin Grass prezentációja a Breezers Resort & Spa-ról, amelyből megtudtuk, hogy az all inclusive szálloda egy karibi család tulajdonában van és autentikus stílusával próbálja közelebb hozni a vendégekhez a „bahamai” életérzést.

Ezután Dr. Elena Sokolova bemutatta a többszörös díjnyertes Sandals & Beaches Resorts-ot, kiemelte a gasztronómiát, hiszen a vendégek 21 nemzetiség konyhájából választhatnak 162 étteremben.

A szállodák kedvezményes ajánlatai a jövő évi szezonra már foglalhatók. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai