hirdetés
hirdetés

Kétütemű városnézés

A Trabantokat csak a korabeli filmekből ismerők, na meg a retrohangulatra vágyók körében az egykori NDK-s jármű nagy népszerűségnek örvend, pláne ha személyesen is kipróbálható a kormányváltó használata menet közben. 

hirdetés

Ezt ismerte fel a Go Trabi Go csapata, akik már évek óta szerveznek csoportos budapesti városnézéseket, de a megnövekedett igények miatt immár az egyéni vendégek számára is elérhetővé tették szolgáltatásukat.

Számukra jelenleg 10 darab, átlagosan 30 éves Trabantot kínálnak, amelyekkel előzetes bejelentkezést és webes foglalást követően hétköznaponként napi 3, hétvégenként napi négy túrát indítanak. A jelentkezők jogosítványuk bemutatása után a cég angyalföldi telepén vehetik át a járműveket, és gyorsan meg is tanulhatják a kormányváltó kezelését, majd egy felvezető autót követve indulhat a városnézés. A Budapest fontosabb attrakcióin (Hősök tere, Parlament, Vár, Lánchíd) keresztülvezető 1 óra 15 perces túra során az idegenvezető rádión keresztül mesél a látnivalókról – egyelőre angolul. Útközben lehetőség nyílik megállásra és sofőrcserére is, de aki nem szeretne saját maga vezetni, kérhet sofőrt is. A szolgáltatás főként a francia vendégek körében népszerű, de szép számmal jelentkeznek német, holland, svájci, amerikai és olasz kalandvágyók is, akik aztán szívesen pózolnak is a járgánnyal. És persze az is megesik, hogy magyarok mennek egy nosztalgiakört a Trabantokkal.

A Go Trabi Go flottájában összesen 40 jármű szerepel, így akár csoportos programok vagy csapatépítések lebonyolítását is vállalják.

További információ: www.gotrabigobudapest.com

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai