hirdetés

Ki lesz az év idegenvezetője?

A Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége ezennel közzéteszi a 2017-es Év Idegenvezetője pályázatra érkezett tíz érvényes jelölést!

hirdetés

1. Ferenczik Brigitta, az Idegenvezetők Veszprém és a Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. idegenvezetője; idegen nyelvek: olasz, angol; desztinációk: Veszprém és Közép-Dunántúl

2. Kámán József, a Proko Travel idegenvezetője; idegen nyelvek: német, angol; desztinációk: Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország stb.

3. Kupcsik Sarolta, a MIDMAR Nonprofit Kft. idegenvezetője; idegen nyelvek: orosz; desztinációk: Miskolc

4. Molnár Attila, idegen nyelvek: angol; desztinációk: belföldön az Alpokaljától Szatmár-Beregig, külföldön főként Szlovénia

5. Nemes Zoltán, a Fehérvár Travel idegenvezetője; idegen nyelvek: német, francia, angol; desztinációk: Franciaország, Németország, Olaszország stb.

6. Petrák Erika, a Zseppelin és más irodák idegenvezetője; idegen nyelvek: spanyol, orosz, angol; desztinációk: Spanyolország és Ázsia

7. Pohánka Gerda, a Hosszúlépés.Járunk? idegenvezetője; idegen nyelvek: német, angol; desztinációk: Budapest

8. Sóska Zoltán, az ÉNYKK és a Lovászbusz idegenvezetője; idegen nyelvek: német, angol; desztinációk: Ausztria, Olaszország, Németország, Csehország, Szlovénia, Horvátország stb.

9. Varga Edina, a TDM Travel és más irodák idegenvezetője; idegen nyelvek: olasz; desztinációk: Olaszország

10. Vigh Julianna, a Vivaldi Travel, az IBUSZ és más irodák idegenvezetője; idegen nyelvek: olasz, angol, német, orosz, francia, spanyol; desztinációk: Nyugat-, Észak- és Dél-Európa valamint Ázsia

„Ezzel a jelölés lezárult, mostantól a fenti jelöltek egyikére lehet szavazni!” — hívta fel a figyelmet a MISZ. Az Év Idegenvezetője díjat az kapja majd, akire a legtöbb szavazat érkezik.

A szavazás módja: A szavazatokat a következő e-mail címre kérjük küldeni: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kérjük, a tárgy rovatban adják meg a jelölt nevét, írják meg, milyen úton és mikor utaztak vele (egy konkrét út dátumával), valamint kérünk néhány mondatos indoklást, miért őt választanák az év idegenvezetőjének. Ha kolléga szavaz, írja meg, honnan ismeri a jelölt munkáját.

Figyelem: 2017. november 30-ig lehet szavazni!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Egyetért-e azzal, hogy idén elmarad a budapesti Vörösmarty téri karácsonyi vásár?

Kiadónk társoldalai