hirdetés
hirdetés

Ki lett az év idegenvezetője?

Hat jelöltre több mint 1000 szavazat érkezett az elégedett utasoktól, kollégáktól, idegenforgalmi szakemberektől. Dicséretben részesültek szaktudásukért, az utasok iránti empátiáért, magas színvonalú ismereteikért, lexikális tudásukért. Igazi idegenvezetők ők, akiket példaképnek állíthatunk a szakma elé - tájékoztatott kedden a MISZ.

hirdetés

A legtöbb szavazatot Gulyás Miklós, a Proko Travel idegenvezetője kapta, akit felterjesztettünk a "2018. Év Idegenvezetője" címre. A második helyezett Mayer Péter, a Fehérvár Travel idegenvezetője lett, Gyémánt Balázs pedig, aki a harmadik legtöbb szavazatot kapta, szabadúszó idegenvezető, és az OTP Travel jelölte a díjra.

A szavazatok indoklásából is kitűnik, hogy sok olyan kiváló idegenvezető dolgozik a turizmus területén, akik joggal pályázhatnak az utasok, az utazási irodák, az idegenforgalmi szakemberek legmagasabb elismerésére, és megérdemlik, hogy nevük ismertté váljon.

Gulyás Miklós, a Proko Travel idegenvezetője több mint 20 évnyi gyakorlattal rendelkezik. Európa különböző országaiba kísér utasokat, főként Spanyolországba és Portugáliába, de Latin-Amerika területére: Peruba, Brazíliába, Kolumbiába, Ecuadorba is vezet csoportokat. A munkája egyben a hobbija is, melyet nagy lelkesedéssel, szenvedéllyel, megszállottsággal végez. Minden alkalommal úgy készül, hogy az utasok maximális igényeit kielégítse. Elve, hogy nem elég csak megismertetni az adott látványosságokat, hanem élménnyé is kívánja tenni útjait zenével, filmekkel, irodalmi aláfestéssel, vetélkedőkkel.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!