hirdetés
hirdetés

Könnyid László átigazol a Magyar Turisztikai Ügynökséghez

A hazai szállodaipar egyik legbefolyásosabb tagja, Könnyid László lesz a Magyar Turisztikai Ügynökség új vezérigazgató-helyettese ősztől - értesült a Napi.hu.

hirdetés

Szeptember 1-től új vezérigazgató-helyettese lesz a Magyar Turisztikai Ügynökségnek (MTÜ), Könnyid László személyében az egyik legbefolyásosabb turisztikai szakember igazolt át a turisztikai ágazat kormányzati szervezetéhez - derült ki cégadatbázisokból, de több szakmabeli is megerősítette a hírt. Ugyanakkor az MTÜ még nem reagált a személycserét firtató kérdésünkre - írja a Napi.hu.

Könnyid László - aki Farkas Dávidot váltja a poszton - pályafutásának jelentős részét a hévízi Hotel Európa fit superior szállodában töltötte. Kijárta a szakmai ranglétrát, 2004 óta vezérigazgató. Átmeneti kitérőt a szakmai újságírás világába is tett a Pont Itt elődjeként megjelenő Turizmus Trend főszerkesztőjeként. Hévízen 2010 és 2012 között alpolgármester is volt, 2017 márciusától 2018 decemberéig a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, 2019 januártól tiszteletbeli elnöke. A Magyar Turisztikai Szövetségben (MTSZ) pedig kuratóriumi tag.

Könnyid László az előtte álló kihívásokról és jövőbeni terveiről július végén ad exluzív interjút a turizmusonline.hu-nak.

(forrás: napi.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai