hirdetés
hirdetés

Latin dallamokkal ünnepelt a 25 éves TUTSZ

A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége negyed évszázados fennállását ünnepelte múlt csütörtökön és hagyományteremtő céllal szakmai összejövetelt tartott TUTSZ Szalon néven.

hirdetés

A helyszín a Kraft&Associates Turisztikai Fejlesztők irodája  (a TUTSZ székhelye) volt, ahol a Cataumbo venezualai zenekar szórakoztatta a résztvevőket, akik a hazai turizmusipar számos szakmai szervezetének vezetői és az akadémiai szféra celebritásai közül kerültek ki, venezuelai, kolumbiai diplomaták, művészek társaságát élvezve.A megújult TUTSZ hitet tett a szakmai szervezetekkel való aktív kapcsolattartás mellett, hogy a kutatóműhelyek és a turizmus szereplői egy jól működő, sikeres turizmusszektorban folytassanak párbeszédet.

A fogadáson Holczerné Szentirmai Ágnes elnök, Kraft Péter házigazda, a vendég oldalról Ruszinkó Ádám korábbi helyettes turisztikai államtitkár, a Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület elnöke sziporkázó beszéddel köszöntötte a társaságot.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk