hirdetés

Meghosszabbított határidőig pályázhatnak a panziók

A nagy érdeklődésre tekintettel a panziók két hónappal tovább, 2018. március 14-ig nyújthatják be igényüket szálláshelyek fejlesztésére. Országszerte magasabb minőségű szolgáltatásokat, megújult, korszerű környezetet eredményezhet a panziók tekintetében a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció. 

hirdetés

A kiírás keretében a „szálláshely-szolgáltatási tevékenység folytatásának részletes feltételeiről és a szálláshely üzemeltetési engedély kiadásának rendjéről szóló 239/2009. (X. 20.) Korm. rendeletben” foglalt panzió kategória előírásainak megfelelő, fővároson kívüli szálláshelyek tulajdonosai vagy üzemeltetői nyújthatnak be támogatási igényt, a szobaszámtól és a projekt konkrét tartalmától függően, legfeljebb 60 millió forintra.

A felhívás kizárólag már üzemelő szálláshely számára pályázható. A vissza nem térítendő támogatásra az igényeket 2018. március 14-ig lehet benyújtani, kizárólag elektronikus úton, a https://eptk.fair.gov.hu weboldalon keresztül.

A 2018. január 15-i, valamint a 2018. március 14-i szakaszhatárig benyújtott pályázatok együttesen kerülnek elbírálásra.

A vissza nem térítendő támogatás maximális intenzitása 70 százalék, valamint a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Fejlesztési Bank együttműködésének köszönhetően az önerő egy részének biztosításához a pályázók számára elérhető az MFB kedvezményes kamatozású hitelterméke, melyet kifejezetten ehhez a programhoz fejlesztettek ki.

A felhívás kizárólag már üzemelő szálláshely számára pályázható / fotó: 123rf.com
A felhívás kizárólag már üzemelő szálláshely számára pályázható / fotó: 123rf.com

A támogatás maximális összegének korábbi megemelése kapcsán módosul a felhívás E. 4. pontja, melynek köszönhetően a fenntartási időszakhoz kapcsolódó biztosítéknyújtási kötelezettség összhangba kerül az államháztartásról szóló törvény előírásaival.

A Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., mint Kezelő szerv fenntartja a jogot, hogy jelen felhívást módosítsa, felfüggessze vagy lezárja, amelyről indoklással ellátott közleményt tesz közé a www.kisfaludyprogram.hu oldalon.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai