hirdetés
hirdetés

Mégis lesz Oldtimer Show és Kolbászvásár

A koronavírus helyzet miatt előbb a nyári, majd az őszi fesztiválok is sorra elmaradnak. Azonban október 9-11-ig ezt a programot megtartják. 

hirdetés

Pedig az áprilisra tervezett Oldtimer Show-t március 11-én keresztbe húzta a „veszélyhelyzet”. A szervezők Megpróbálták júniusra áttenni a kiállítást, de hamar kiderült hogy tovább kell tolniunk őszre. Mivel a „Kalandjárók Kiállítás” kiegészítő program ősszel már nem aktuális, így mást kellett kitalálniuk.

facebook.com
facebook.com

Úgy határoztak, hogy az oldtimer jármű kiállítást összevonják a szokásos őszi kolbászfesztiválukkal. Most a mulatozás elmarad, mivel a zenés-táncos rendezvények megtartását 500 fő felett nem teszi lehetővé a kormányrendelet. A gasztronómiát és a hagyományőrzést kiemelve „Kolbászvásár” kiegészítő programmal rendezik meg a 2020-as Oldtimer Show-t október 9-11-ig.

A program szervezői megkapták a hivatalos állásfoglalást is, az „Oldtimer Show és Kolbászvásár” korlátozás nélkül megtartható!

Az Oldtimer Show-ra a a kiállítók nagyon készülnek! A kieső szerb, bosnyák, román kiállítók helyett újak jelentkeztek Szlovákiából, Csehországból és Ausztriából. 

 

 

(forrás: Oldtimershow / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai