hirdetés

Miniszteri biztossá nevezték ki Guller Zoltánt

A hivatalos értesítő legutóbbi számában megjelent információk szerint Guller Zoltánt, az MTÜ vezérigazgatóját miniszteri biztossá nevezte ki a nemzeti fejlesztési miniszter a turisztikai térségek fejlesztésével kapcsolatos állami feladatok koordinációjára 2018. április 14-ig.

hirdetés

A miniszteri biztosként Guller Zoltán feladatkörébe tartozik majd, hogy összehangolja az egyes turisztikai térségek fejlesztése érdekében szükséges kormányzati feladatokat. Ellássa az egyes turisztikai térségek fejlesztési forrásainak hatékony felhasználásához szükséges koordinációs feladatokat. Szintén gondoskodnia kell a kormányzati, valamint a civil és a szakmai szervezetekkel, továbbá az önkormányzatokkal való együttműködés kialakításáról és a turizmus fejlesztésében érintett hazai és külföldi vállalkozásokkal, gazdasági szereplőkkel való kapcsolattartás megszervezéséről. 

dr. Guller Zoltán
dr. Guller Zoltán

Az MTÜ-nél érdeklődésünkre elmondták, hogy a kinevezés ötlete nem tegnap támadt a kormányzati fejekben, arról már korábban szó volt, de a Hivatalos Értesítő csak nemrég értesítette a szakmai közönséget.

(forrás: Magyar Közlöny)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai