hirdetés
hirdetés

Miért jó az MTV EMA?

Magyarország 2021-ben újra házigazdája lesz az MTV EMA shownak, akkor már hagyományos keretek között. Egészen mostanáig egyszer sem adott otthont a régió ennek a világhírű eseménynek, hazánk viszont most rögtön két egymást követő évben, 2020-ban és 2021-ben is magára vonhatja a zenei világ és a rajongók figyelmét.

hirdetés

A koronavírus a könnyűzenei élet szereplőit, rendezvényszervezőit is kihívások elé állította. A járványhelyzet miatt az MTV EMA november 8-án egy rendhagyó showműsorral jelentkezett Budapestről és Londonból. Az adás során a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit is láthatták világszerte, ahol Palvin Barbara vezetésével egy virtuális turnén vehettek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A shownak Budapest mellett Veszprém és Esztergom is szereplője volt, ami páratlan turisztikai reklámot és hírnevet jelent Magyarországnak. A műsorban David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készülta Széchenyi Gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

A zenei díjátadón hivatalosan bejelentették, hogy az MTV EMA házigazdája 2021-ben ismét Budapest lesz. A jövő évi show már élőben, Magyarországról jelentkezik majd, így világsztárok, influenszerek kíséretében kerülhet hazánk a zenei világ középpontjába. Rendkívüli kihívások, nehézségek elé állít bennünket a koronavírus, de egy óriási lehetőséget is adott most a kezünkbe, hiszen az idei virtuális show után,jövőre Magyarország hagyományos keretek között adhat otthont az eseménynek, ismét magára vonva akár egymilliárd ember figyelmét.

"Egyedülálló alkalom ez Magyarország és Budapest számára, hiszen ezek a nemzetközi rendezvények nagymértékben hozzájárulnak a pozitív országkép kialakításához, a nemzeti identitás erősítéséhez is. Emellett turisztikai szempontból is komoly potenciállal rendelkeznek" – kommentálta a vasárnapi bejelentést Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő.

"A jelen helyzetben a magyar turizmus megsegítése, a jövőre nézve pedig a teljes turizmus újbóli fellendítése a célunk. Minden olyan rendezvényt, programot támogatunk, amely segít Magyarország népszerűsítésében, a magyar emberek munkahelyének a megőrzésében. Az esemény lebonyolítására nyújtott támogatás teljes egészében a hazai vállalkozásokhoz kerül majd, amely komoly segítséget jelent a turisztikai és szórakoztató iparban dolgozók számára is – hangsúlyozta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai