hirdetés
hirdetés

Mozgalmas napok a nyíregyházi TDM mögött

Mozgalmas napok állnak a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. mögött, hiszen egyszerre két helyszínen is népszerűsítették Nyíregyháza és a Nyírség turisztikai ajánlatait.

hirdetés

Június második hétvégéjén nemcsak a 12. Eperjesi Városnapok elnevezésű esemény került megrendezésre, hanem Eperjes város első írásos említésének a 770. évfordulóját is ünnepelték a helyiek.

A sétálóutca és a főtér megtelt élettel; érdekes és szórakoztató kulturális programok, kézműves bemutatók és koncertek várták az érdeklődőket. A rendezvényre meghívást kapott városunk is, amelyen a magyar standot sajtótájékoztatóval egybekötve Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza város polgármestere, valamint Andrea Turcanová, Eperjes város polgármester asszonya nyitotta meg.

A nyitónapon a Nyírség Táncegyüttes is fellépett, akik fergeteges hangulatot varázsoltak a színpadra. A testvérvárosi kapcsolatnak köszönhetően Nyíregyháza kedvelt desztináció az eperjesiek számára, így a Nyíregyházi Állatpark és az Aquarius Élményfürdő mellett már konkrét érdeklődések érkeztek kerékpártúrákkal, osztálykirándulásokkal és gasztronómiai rendezvényekkel kapcsolatban is.

A lengyelországi Bielsko-Bialába 2016-ban kapott először meghívást városunk a Partnervárosi Fesztiválra, amelyet workshop és study tour is követett, így a média és a turisztikai szakemberek számára már nem volt ismeretlen Nyíregyháza, de a rendezvényt felkereső helyiek még csak ismerkedtek városunk nevével.

A többnyelvű prospektusok mellett az állatpark oroszlánjával és pálinkakóstolóval vártuk a látogatókat, akik körében a fürdő és a gyógyászati szolgáltatások örvendtek a legnagyobb népszerűségnek.

Bízunk abban, hogy a két nagysikerű rendezvény látogatói közül sokan keresik fel Nyíregyházát a közeljövőben – tájékoztatott Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai