hirdetés
hirdetés

New Orleans, Comore-szigetek, Fort-de-France - újdonságok az Aviarepsnél

Partnerpartit tartott az Aviareps Magyarország, számos légitársaság képviselője a La Bodeguita del Medio kubai bár és étteremben. Az újdonságokról Tóth Attila ügyvezető számolt be.

hirdetés

A megjelentek elsőként az idén 60 éves Condor légitársaságról hallhattak. Megtudtuk, hogy az anyacég, a Thomas Cook annak idején szerette volna átnevezni a légitársaságot, azonban a Condor olyan ismert volt a piacon, hogy végül meghagyták az eredeti nevét. A Condorral számos egzotikus desztinációba eljuthatunk, az egyre népszerűbb Kubában például négy célállomásra is repül: Havannába, Varaderóba, Holguínba és Santa Clarába. De olyan úti célok is elérhetők, mint Barbados, Tobago, Cancún, Brazíliában Salvador da Bahia, Afrikában Fokváros és a Seychelle-szigetek, vagy például Alaszkában három város is. A téli újdonságok közé Fort-de-France Martinique szigetén és St. Lucia tartozik, amely Frankfurtból érhető el, nyáron pedig New Orleans-ba és San Diegóba indít új járatokat a légitársaság. Budapestről kiváló müncheni és frankfurti csatlakozással lehet eljutni az egyes desztinációkba.Ingyenes stopover Bangkokban az EVA Airrel

Az Skytrax ötcsillagos légitársasága – csupán nyolc ilyen létezik –, az EVA Air újdonsága a vadonatúj triplahetes Boeing a Bécs-Bangkok-Tajpej útvonalon, amely megújult, háromosztályos konfigurációval és nagyobb kapacitással várja az utasokat. Az új osztály, az Elite 2-4-2-es elosztású. A Star Alliance-tag légitársaságot évről évre beválasztják a világ tíz legbiztonságosabb légitársasága közé, Bangkokban pedig ingyenes stopovert biztosítanak. Bécsből egyébként heti négy járat közlekedik a thai fővárosba.

Ethiopian, az üzleti légitársaság

Következőként az Ethiopianról hallhattunk. Az elsősorban corporate légitársaságként aposztrofált fuvarozó Bécsből heti négy, a téli kiemelt időszakban pedig heti öt alkalommal közlekedik Etiópia fővárosába, Addisz Abebába. Az indulás azért ideális, mert 23:20-kor száll fel a gép Bécsben, reggel 7 órára pedig megérkezik Addisz Abebába. Innen pedig akár már reggel 9 órakor útnak indulhatunk más desztinációkba. A légitársaság újdonsága jelenleg Namíbia és a Comore-szigetek.

Kapacitást növelt az Air Algerie Budapesten

A nemrég hozzánk is megérkezett Air Algerie heti kétszer, csütörtökönként és vasárnaponként közlekedik Budapest és Algír között. Afrika legnagyobb országába a légitársaság vasárnaponként Boeing 737-600, csütörtökönként pedig – a nagy érdeklődésre való tekintettel – már 737-800 típusú gépekkel repül.Etihad diktálta minőség a Jet Airwaysnél

India vezető légitársasága, a Jet Airways nem csak az országon belül, de az egész Indiai szubkontinensen üzemeltet járatokat, például Nepálba és Srí Lankára is. Budapestről a párizsi és az amszterdami járatok biztosítják a legideálisabb csatlakozást. Mivel a légitársaság résztulajdonosa az Etihad Airways, ezért a magas minőséget ők diktálják. Érdekesség az Explore India Pass, mely egy nemzetközi jegyet és három belföldi kupont tartalmaz, ez egy foglalási kód alatt található, és egy jegyben kiállítható az utas részére. Előnye, hogy a belföldi szakaszok ingyenesen módosíthatók.

Lounge, autóbérlés és szálloda

Az Aviareps képviseli többek között a világ 190 repülőterének 300 lounge váróját, valamint a Europcart, Európa vezető autóbérlőcégét is, amely 140 országban – többek között hazánkban is – jelen van összesen 3700 felvevőponttal. Bár prémium autóbérlőről van szó, az árak nem feltétlenül magasak, hiszen igen nagy flottával rendelkezik. Az autók átlag életkora csupán 6,6 hónap, az átlagosan futott kilométer pedig húszezer. Újdonság Magyarországon az EP15 kóddal ellátott all inclusive-csomag, amely többek között olyan előnyökkel jár, mint a korlátlan kilométerhasználat, az önrészcsökkentő biztosítás és az autópályadíj. A Marriott képviseletét az utazási irodák felé is az Aviareps látja el többek között hazánkban is. A Marriott és a Starwood egyesülésével a világ legnagyobb hotelcége jött létre a közelmúltban, összesen több mint egymillió szobakapacitással. A 30 márkát tömörítő vállalat 5700 közép- és luxuskategóriájú szállodát foglal magában.

Az Aviareps tortája
Az Aviareps tortája

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai