hirdetés

Nívós díjat kapott a Spirit Hotel

Sorozatban immár harmadik alkalommal nyerte el a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior a rangos Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards díját, a ’Signum Virtutis’-t.

hirdetés

A világ vendéglátói, szállodaipari, utazási és szolgáltatói szektorainak legkiemelkedőbb luxusmárkáit és szolgáltatásait értékelő nemzetközi díj zsűrije ebben az évben – hasonlóan a tavalyihoz – két kategóriában is legmagasabb kitüntetést ítélte oda a Spirit Hotelnek a ’Hotel&Resorts’, illetve a ’Spa’ kategórában.

A 2013-ban alapított díj odaítélésekor a bíráló bizottság alapvető szempontként kezeli, hogy a jelölt hotel legalább ötcsillagos legyen, és mind felszerelésében, mind a vendégeknek kínált alap- és extra szolgáltatásaiban a legmagasabb színvonalat nyújtsa.

Kaisinger András, a Spirit Hotel vezérigazgatója nem csupán a rangos elismerésnek örült, hanem annak is, hogy megszakítás nélkül immár harmadik éve nyerik el a kitüntetést, így az idei kettővel együtt összesen öt „Signum Virtutis” díjjal büszkélkedhet a szálloda.

„Ez különleges és nagyon fontos visszajelzés számunkra arról, hogy tartósan is kiemelkedő színvonalon tudjuk kielégíteni a hozzánk látogató vendégek igényeit, és mind a közönség, mind a szakma nagyra becsüli az erőfeszítéseinket. A díj ugyanis nem csupán egy szűk szakmai elit véleményét fejezi ki, hanem a széles vendégkörét is, amelynek személyes értékeléseit a díj odaítélésekor a bírálóbizottság kiemelt szempontként veszi figyelembe” - hangsúlyozta a vezérigazgató. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai