hirdetés
hirdetés

Nyissunk háttérzenével!

A vendéglátóhelyek újranyitásakor kiemelt jelentősége van a jól megválasztott háttérzenének. A hazai dalszerzők ehhez nyújtanak segítséget a Zenéveljobb.hu oldallal.

(X)

hirdetés

A jó háttérzene akár 30 százalékkal növelheti az impulzív vásárlások számát. Ha lassítunk, a vendégek több időt tölthetnek az étteremben, ha gyorsítunk, azzal egy sűrű ebédidőben lehet felpörgetni a fogyasztást. A járvány miatti korlátozások feloldásával újra megteltek a vendéglátóhelyek teraszai.

Felértékelődött a kiszámíthatóság, így a vendégek az újdonságok helyett jó eséllyel inkább arra vágynak, hogy újra beülhessenek a törzshelyükre és megtapasztalják a korábbi hangulatot. Ilyenkor nem érdemes drasztikusan belenyúlni a háttérzene stílusába. Ugyanakkor élénk, vidám zenével érdemes egy kicsit a nyári életérzésekhez igazodni. Ez persze nem jelent teljes stílusváltást, csak azt, hogy a mixből kivesszük a nyugodtabb zenéket és bátrabban használjuk a gyors tempókat. A tudatos zenelejátszás kialakításához kaphatunk hasznos tanácsokat a Zenével jobb! oldalon.

„A dalszerzők szolidaritásként egy időre lemondtak a jogdíjaikról. Most azt kérjük a vendéglátóhelyek üzemeltetőitől, hogy jelezzék felénk az Artisjus.hu honlapon keresztül, ha újra megnyitják belső vendégterüket vagy teraszukat, ahol zenét szolgáltatnak. A jogdíjak megfizetésével a hazai szerzőket és előadókat támogatják” – mondta el dr. Tóth Péter Benjamin, az Artisjus üzleti transzformációs igazgatója.

(X)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai