hirdetés

Önnek van cekkere?

A helyben megtermelt és előállított termékek piacra kerülését, ezáltal a helyi gazdaság élénkítését és a közösség építését tűzte zászlajára az a településfejlesztési program, amelynek égisze alatt Hetedhét Cekkeres védjegy kerül bevezetésre Csongrád megye hat településén. A Ruzsa Község vezetésével, Bordány, Öttömös, Pusztamérges, Üllés és Zákányszék összefogásával megvalósult településközi együttműködés egyedülálló hazánkban.

hirdetés

A Hetedhét Cekkeres védjeggyel forgalmazni kívánt helyi termékek kedvezőbb eladási mutatókat produkálhatnak, hisz a termelők, vállalkozók, gazdálkodók az eddigieknél jelentősebb marketingtámogatással tudnak piacra lépni. A jövedelemtermelő képesség mellett a települések ismertsége is növekedhet a márka bevezetésének köszönhetően.

A cekker mára már egy kevésbé ismert, nosztalgikus eszköz, de nagyanyáink még előszeretettel vették kezükbe. A hétvégi piacolások elengedhetetlen eszköze volt ez a hálós bevásárlótáska, mely mindent egyben tartott, összefogott, amit beledobtak.

Ez az összefogás áll a Hetedhét Cekkeres márka létrehozása mögött is, minden bizonnyal a világ legnagyobb cekkerét megalkotva. Ruzsa, Bordány, Öttömös, Pusztamérges, Üllés, Zákányszék döntéshozói nemcsak egy-egy települést „dobtak be” ebbe a cekkerbe, hanem számos olyan terméket is, melyet legalább 50%-ban az említett helységeken állítanak elő, legyen szó zöldségekről, gyümölcsökről, befőttekről, húsfélékről, tej-, vagy akár kézműves termékekről.

A Hetedhét Cekkeres április 27-én a nagyközönség előtt is bemutatkozik: lehull a lepel a védjegy Cekkernagyijáról, a márkához csatlakozó gazdák pedig megpakolják termékeikkel a cekkerbuszt, ami ezen a napon megteszi első értékesítő körútját.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai