hirdetés
hirdetés

Orex katalógusbemutató 2.0

Katalógus-bemutatót tartott az Orex Travel január 29-én, kedden, Budapesten. Az eseményre különleges helyszínen, a Sugár moziban került sor.

hirdetés

A Törökország specialista tour-operátor hazánkban a tavalyi nyári szezonban kezdte meg működését. A friss, 100 oldalas katalógusban továbbra is csak Törökország szerepel és mindössze egyetlen Hotel kapott benne két oldalt (Selectum Luxury Resort Belek)

Ruszkovszki Eszter, az Orex Travel partnerkapcsolatokért és marketingért felelős munkatársa elmondta, az Orex Travel anyavállalata az antalyai székhelyű Anex Group, amely 37 országban van jelen, 5500 munkavállalót foglalkoztat, és 9 küldő országból több mint 3 millió utast szolgált ki az előző évben.  A csoporthoz tartozik egy légitársaság, az Azur Air, amelynek 27 repülőgépe van. Emellett van egy privát gépük, az Ado Jet, ami szintén foglalható az utasok számára.

Az Orex Travel Európa négy országában - Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország - működik kiutaztató tour-operátorként. 2010-ben elsőként a cseh és a szlovák piacon jelentek meg, majd 2014-ben Lengyelország következett. 2019-ben romániai piaci kapcsolataikat kezdik kiépíteni és 2020-tól már onnan is utazhatnak majd velük az utasok. 

Első szezon Magyarországon

2018-ban az Orex Travel a legjobb új piaci szereplő kategóriában Business Traveller díjat nyert.

2018-ban a 4 küldő országból (Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország) heti 17 charter ment a riviérára. Heti 2 gépük volt a főszezonban: 40 db tervezett és kettő extra charter gépük 100%-os kihasználtsággal nagyjából 8000 utast szállított a Török riviérára Budapestről. Idén az első gépük május 11-én indul, június 11-én pedig egy debreceni gép is csatlakozik a munkához. A szombati gépük egészen az őszi szünetig fog közlekedni,  október 26. és november 2. között megy az utolsó budapesti gép. Ha valamelyik utasnak közelebb van, repülőre szállhat Kassán, Pozsonyban, Besztercebányán is.

Az  egyedi azonosítóval ellátott Orex Travel Club kártyát az utasok az első utazásuk teljes összegének befizetése után automatikusan megkapják. Így azok, akik már utaztak velük korábban, egy 3%-os törzsutas kedvezményt kapnak.

Az Orex Travel vagyoni biztosítéka jelenleg 240 milliós, ez 1 milliárd 200 millió forintos bevételig biztosítja az utasokat, amint szükséges, ezen emelni fognak.

Árak

Ruszkovszki Eszter elmondta, büszke arra, milyen jó, versenyképes árakat tudnak kínálni. Ennek okát abban látja, hogy míg a legtöbb tour-operátor az adott országban szerződik egy partnerével, addig az Orex Travelnek anyacége révén nincs szüksége ilyenre, így kiesik egy szereplő, akinek az együttműködésből haszna van.

 Árualap

180 hotel szerepel az idén az Orex Travel árualapjában, ezek között van a cégnek olyan saját tulajdonú szállodája, amelyekbe más nem tud a magyarországi tour-operátorok közül értékesíteni (Selectum Luxury Belek). Az Anex szállodái az ATG Hotels szállodalánc tagjai; a Selectumon kívül saját tulajdonú az Asteria Club Belek, az Asteria Fantasia Hotel Kemer, és a legújabb Asteria Kremlin Palace Antaya. Ezek mind öt csillagos, ultra all inclusive szolgáltatást nyújtanak. Ruszkovszki Eszter elmondta, egyre kevesebben foglalkoznak azzal, hogy a vendégeik számára lérhető legyen magyar nyelvű animáció, ezt az Orex Travel az alábbi 2 szállodában biztosítja az idei szezonban: Sueno Hotels Beach Side 5* (Side), Novum Garden Side 5* (Side).

 

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai