hirdetés

Osztrák menedzser a Lentiben nyíló Thermal Hotel Balance élén

Kutfej Attila, a szállodát üzemeltető Lenti Gyógyfürdő Kft. ügyvezető igazgatója a napokban tartott tájékoztatójában elmondta, hogy a Thermal Hotel Balance**** névre keresztelt szálloda  várhatóan idén májusban nyitja meg kapuit Lentiben. A szálloda működtetése a fürdő feladata, ezért a hotel teljes személyzete a Lenti Gyógyfürdő Kft. alkalmazottja is lesz egyben.

hirdetés

A szálloda vezetője 2015 december közepétől egy osztrák menedzser Christian Avanzini személyében. A négy nyelven beszélő, 46 éves szakembernek születésétől fogva köze van a turizmushoz, hiszen szülei egy családi panziót vezettek. A főiskola befejezése után több éven át igazgatói asszisztensként, később pedig igazgatóként dolgozott egy 5 csillagos szállodában Arlbergben, majd Grazban, Linzben, Hinterglemmben és Bad Traunsteinben volt négycsillagos szállodák vezetője.

Christian Avanzini
Christian Avanzini
Az eredményes üzemeltetés és vezetés mellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy igazi házigazda legyen a hotelben: "Szívélyes házigazda egy kis osztrák rafinériával számomra nem csak üres szavak, hanem prioritások, amivel irányvonalat mutatok és meggyőzöm a vendégeket, hogy a legjobb helyen járnak. Nagyon örülök ennek az új feladatnak" - mondta Avanzini.

A szálloda értékesítési igazgatója pedig február 15-től Horváth Gabriella, aki korábban a Hunguest Hotel Pelion Tapolca, a Palace Hotel Hévíz, majd a Bonvino Hotel Badacsony értékesítési igazgatója volt.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai