hirdetés
hirdetés

Programkavalkád Orosháza-Gyopárosfürdőn

A Jövő Építők TDM. Kh Egyesülete az idei évben is számtalan program szervezését vállalta magára a nyári szezon folyamán Orosházán és Gyopárosfürdőn. A szervezet fontos alappillére a turisztikai marketing mellett a rendezvényszervezés is.

hirdetés

Az egyik ilyen nagyrendezvény a Sör-Virsli Fesztivál, mely az idei évben a főtér-rendezvénytéren kap helyet és ingyenes lesz mindenki számára. Ezen a két napon minden a sörről és a virsliről fog szólni, igazi ízkavalkád várja az ide látogatókat július 17-én és 18-án. Kirakodóvásár, chill-szigetek, sörkülönlegességek és gyermekeknek ingyenes szabadtéri játékok, valamint ezen a rendezvényen egy Orosházán soha nem látott nagyzenekar turnéja kap helyet. A vasárnapi nap is nagyon mozgalmasnak ígérkezik. Gellértegyháza Történelmi Emlékparkban egy folkfesztivállal készülnek az üzemeltető alapítvány tagjai, míg ezen a napon a harmadik vasárnapot jegyezzük a hónapban, ami nem jelenthet mást, mint az Oros-Kosár kézműves vásáron való részvételt a főtéren, mely szintén a szervezet rendezvénysorozata.

Mivel az augusztus 20-i időszak hosszú hétvégére esik, így a régi legnagyobb rendezvénye, az augusztus 20-i Európai Kenyérünnep mellett, melyen a magyar könnyűzenei elit tagjai, a tűzijáték és a pékek utcája kapnak főszerepet, a következő napot a Kamion- és Kötélhúzók Éjszakáján is a főtéren is egy sztárvendéggel zárjuk a sort.

Gasztronómia, kultúra és könnyűzene egyvelege fogja az idei nyarat kísérni Orosháza-Gyopárosfürdőn, melyre mindenkit szeretettel várunk!

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai