hirdetés

Rangos elismerésben részesült a Fraser Residence Budapest

A Fraser Residence Budapest az idei évben már egymást követő harmadik alkalommal nyerte el a „Magyaroszág vezető apartmanszállodája” címet a World Travel Awards európai díjátadó gáláján.

hirdetés

A turizmus egyik legrangosabb nemzetközi díját, mint minden évben, most is a szakma dolgozóinak szavazatai alapján ítélték oda.

A Frasers Hospitality a 2015-ös európai díjátadón összesen 9 elismerést söpört be, melyekkel a lánc tovább erősítette vezető pozícióját a piacon.

„Nagy örömmel és büszkén vettük tudomásul, hogy idén újra elnyertük a World Travel Awards elismerését. Ez a díj nem csak erőfeszítéseinket igazolja, hanem arra sarkall bennünket, hogy továbbra is szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartására törekedjünk, amelyet vendégeink elvárnak a Frasers brandtől” - nyilatkozta Alain Goetschel, a Fraser Residence Budapest igazgatója.

A négycsillagos Fraser Residence Budapest 50 darab, modern, a normál szállodai szobáknál jóval tágasabb apartmannal várja vendégeit a Corvin negyedben.

A Frasers Hospitality a közeljövőben nyíló új szállodáival együtt összesen már 129 hotelt (több mint 15.500 apartmant) üzemeltet világszerte.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai