hirdetés
hirdetés

Rendhagyó study tour – ahogy a Premio Travel csinálja

A PremioTravel vendégül látta a legjobban teljesítő utazási irodai partnereit egyik nagy sikerű körutazásán egy study tour keretén belül április 19-26. között.

hirdetés

A program során törökországi utazáson vehettek részt a kollégák, nem titkolt szándékkal, hogy utasaiknak a lehető legpontosabb információkkal tudjanak szolgálni erről az utazásról.

A csapat egy hét alatt ellátogatott a Lykia-partvidék főbb látnivalóihoz, mint például a Myra sziklasírokhoz, Iztuzu partra, Efezus városába, Sirince-be. A hét második felében pedig Hierapolisba és Pamukkale-ba, valamint Antalyában töltötték az időt és keresték fel a híres mészkőteraszokat és a kedvelt üdülővárost.A PremioTravel által szervezett utazás során a résztvevőknek kikapcsolódásban is volt részük, hiszen a hajós kirándulások, a sok shoppingolási lehetőség, valamint a török est és a hammam masszázs során mindenki megtalálhatta a neki megfelelő programot. Kitűnő szállodák, finom  ételek, szuper program-összeállítás és a PremioTravel profi idegenvezetője kíséretével a kollégák egy átfogó képet kaphattak a csodálatos és kedvelt programról.

Az egy hét alatt több négy- és ötcsillagos szállodában töltötték az éjszakákat (Hotel Karmir Resort&Spa*****, Hotel Dalaman Airport Likya****, Hotel Tusan Otel*****, Hotel Richmond Thermal****), mintegy 1200 km-t tettek meg, számtalan nevezetességet kerestek fel annak érdekében, hogy az irodák képviselői a továbbiakban még tökéletesebb útleírást adhassanak az érdeklődőknek. A PremioTravel ezentúl is számít az irodákra és a jó együttműködéseknek köszönhetően a közvetített értékesítési forgalom növekedésére.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai