hirdetés
hirdetés

Restartol a Beyond Budapest

Szigorú biztonsági intézkedések betartásával július 18-án újraindítja városi sétáit a Beyond Budapest.

hirdetés

Céljuk, hogy a város történetimélyére hatolva felfed jék fővárosunk rejtett titkait, legendáit, és kreatív eszközökkel mutassák be a sétálóknak a beszédes részleteket: a mesélő utcákat, házfalakat, kapualjakat, vagy akár ablaküvegeket.

A koronavírus járvány miatt az elmúlt hónapokban szüneteltették szolgáltatásukat, azonban a veszélyhelyzet megszűnése, és a friss statisztikák alapján örömmel jelentették be, hogy városi sétáikat szigorú biztonsági intézkedések mellett újraindítják.  

Csoportjaik létszámát 20 főben maximálták, és minden résztvevő számára maszkot biztosítanak. Bevezették továbbá az audioguide-ok használatát, amelyhez – a személyes higiénia fenntartása érdekében – eldobható fülhallgatókat is biztosítanak minden sétálónak.

A sétajegyeket az érintésmentesség érdekében már az online regisztráció során is ki lehet fizetni, valamint már a bankkártyás fizetés is elérhető a séták helyszínén.

Az első hétvégén öt különböző sétával indítanak, és az ezt követő hetek során folyamatosan bővítik a sétakínálatot a sétálók igényei és a tapasztaltok alapján.

Kezdetben elsősorban a Nyolcadik kerületben kalauzolták az érdeklődőket, de egy ideje már a város más területei felé is járnak, különösen a Belváros és Óbuda irányába. Mára specialitásukká vált, hogy a város mélyére hatolva, annak valódi arcát, lakóit mutatják be.

(forrás: beyondbudapest / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai