hirdetés
hirdetés

Turisztikai szakemberek figyelmébe

Szánjon ránk tíz percet, wellnesshétvégét nyerhet!

Felmérést készítünk arról, hogy a hazai turisztikai vállalkozások milyen marketingeszközöket használnak és mennyire tudatosan teszik ezt. Amennyiben Ön szállodában, utazási irodában, étteremben vagy bármilyen turisztikai jellegű létesítményben dolgozik, kérjük, töltse ki kérdőívünket! A kitöltők között egy kétszemélyes wellnesshétvégét sorsolunk ki a ráckevei Duna Relax & Event Hotel felajánlásával.

hirdetés

A Turizmus Trend szaklap és a market-R marketing és interim szolgáltató közös felmérést készít, amely egyedülálló a hazai turisztikai piacon. Arra szeretnénk választ kapni, hogy a magyarországi turisztikai vállalkozások mennyire tudatosan használják a marketing eszközrendszerét, ezen eszközök közül milyen elemeket tartanak különösen fontosnak, továbbá hogy milyen alapokra helyezik a tervezést és a döntéshozatalt. Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy a vállalkozások mennyire innovatívak ezen a területen.

Reméljük, hogy az Utazás Kiállítás után érdekes, tanulságos összegzéssel tudjuk munkájukat segíteni. Ehhez minél több válaszra lesz szükségünk. Ezért segítségüket kérjük, hogy egy-egy cégtől minden első számú vezető és középvezető, munkatárs is töltse ki a kérdőívet. Szeretnénk ugyanis azt is kielemezni, mennyire látják esetleg máshogy a beosztottak a cég marketingtevékenységét, mint a vezetők. A kérdőív kitöltése anonim és maximum 7-10 percet vesz el aznapi munkájukból.

Duna Relax & Event Hotel
Duna Relax & Event Hotel

És még egyszer, ne felejtsék: a kitöltők között egy kétszemélyes wellnesshétvégét sorsolunk ki a négycsillagos ráckevei Duna Relax & Event Hotel felajánlásával! Tíz percet megér, ugye?

Közreműködésüket köszönjük:

Szántó Zoltán, a Turizmus Trend főszerkesztője

Szántó Regina Msc. okl.közgazdász / marketingszakember

Szalóczi Péter szociológus/ piackutató

A kérdőív ezen a linken érhető el: https://www.surveymonkey.com/r/tTRENDFELMERES2017

A felméréssel kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket az alábbi elérhetőségeken várjuk:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.market-r.hu / a kapcsolat oldalon

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai