hirdetés
hirdetés

Szenegáli miniszter és sztárfellépők az Afrika Expón

Szenegált a Teranga, azaz a vendégszeretet országaként tartják számon. Kedves emberek, változatos kulturális programok, fantasztikus látnivalók, felejthetetlen élmények várják az év 360 napján napsütötte óceánparti országba utazókat.  A 2016. március 3-6. között az Utazás Kiállítás egyidejű rendezvényén, az V. HTCC Afrika Expo és Vásáron fentiekből csak a napsütés nem lesz garantált, az összes többi élményelemből nem lesz hiány!

hirdetés

Ötödik alkalom, hogy a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont helyet ad az Afrika Expo és Vásárnak, a négy napos, kulturális programokkal tarkított kiállításnak, nemzetközi szakmai fórumnak és konferenciának. A látogatók 26 kiállítót és 13 afrikai országot ismerhetnek meg a HUNGEXPO A Pavilon 101/A számú standján. A 600 négyzetméteres, óriás-Afrika stand trópusi pálmákkal, különleges dekorációval, hamisítatlan afrikai hangulattal várja az érdeklődőket. Az idei Afrika-expo legnagyobb kiállítja, névadó szponzora és főtámogatója a HTCC (Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ), amely már öt afrikai országban nyitott olyan irodákat, ahol a magyar befektetők és kereskedők minden segítséget megkapnak a sikeres üzletkötéshez.Hiszen az egymilliárdot meghaladó lakosságú, 54 afrikai országból álló déli kontinens egyre több potenciállal kecsegtet az érdeklődő üzletemberek számára. Ennek előmozdítása érdekében az Afrika Expo ünnepélyes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által fővédnökölt megnyitója után sor kerül a HTCC szervezésében megvalósuló Kereskedelmi lehetőségek Afrikában konferenciára is, amelynek célja, hogy az afrikai gazdasági tevékenységhez is kedvet csináljon a látogatók számára.

Többek között a Dél-Afrikai Köztársaság, Etiópia, Kamerun, Madagaszkár, a Kongói Demokratikus Köztársaság, Szenegál, és Uganda is megjelenik a kiállítók között. De a több szektort érintő kiállítás keretében a diplomáciai képviseletek, nagykövetségek és for-profit szervezetek mellett az Afrikával foglalkozó jótékonysági szervezetek is bemutatkoznak. Az Afrika Expon megjelenő szervezetek listája itt tekinthető meg.

Az Afrika Expo és Vásár utazási partnere és támogatója az Utazz Afrikába Utazási Iroda, amely Tanzánia, Madagaszkár, Uganda mellett olyan kevéssé ismert országokba is rendszeresen szervez utazást, mint például Szenegál vagy Kongó. A Felelősségteljes Turisztikai Szolgáltatóvá választott Afrika-szakértő iroda a kiállítás ideje alatt játékot szervez, melynek fődíja- egyéb értékes afrikai ajándéktárgyak mellett- egy kedvezményes szenegáli körutazás lesz. A négy napos rendezvény közösségi terére és az Utazás Kiállítás nagy színpadára tervezett kulturális programok rengeteg élményt kínálnak: celebek Afrika- kvízjátéka, Abdoul Camara szenegáli táncművész látványos dob- és tánc showja, könyvbemutatók, divatbemutató és afrikai kézműves foglalkozások teszik még vonzóbbá az egzotikus kontinenst a látogatók számára, hogy minél többen kedvet kapjanak Afrikához.

Írta: Utazz Afrikába Utazási Iroda

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai