Szervezeti változások az Accor-Pannonia Hotels Zrt-nél

Változások történtek a Sofitel Budapest, az MGallery Hotel Nemzeti, a Novotel Budapest Danube igazgatói és regionális pozícióiban.

A szállodavállalat közleménye szerint az alábbi szervezeti változások kerülnek bevezetésre:

Philippe Godard

kinevezésre került aVice President Operations Luxury és Upscale Kelet-Európa pozicióba és egyben a Sofitel Victoria Varsó szállodaigazgatója. Korábban Philippe Godard az elmúlt négy évben a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodaigazgatója volt és egyben a Luxury és Upscale dél-kelet-európai szállodák üzemeltetéséért felelt, budapesti székhellyel.

Jean Bowcott

a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodaigazgatója 2015. november 1-től. Korábban különböző pozíciókat töltött be az AccorHotels szállodáiban az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Franciaországban, ahol 33 éven át gazdagította tudását. Jean Bowcott korábban Vice President Operations Midscale Hotels Central and Greater London pozicióban dolgozott az AccorHotels UK-nál és széleskörű tapasztalata van Novotel és Mercure szállodák vezetésében. Közvetlenül Philippe Godardnak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Vaszily Edit

a MGallery Hotel Budapest Nemzeti szállodaigazgatója saját kezdeményezésére új kihívásokat keres az Egyesült Királyságban és távozott a vállalattól. A vállalat vezetése ezúton szeretné megköszönni Vaszily Editnek, az első hazai MGallery szálloda igazgatójának az elmúlt három év elhivatott és sikeres munkáját és további sok sikert kíván.

Balzer Tímea

került az MGallery Hotel Nemzeti Budapest szállodaigazgatói pozíciójába idén szeptembertől. Balzer Tímea az elmúlt nyolc évben a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában dolgozott különböző vezetői beosztásokban, mostani kinevezéséig a Sofitel Budapest szállodaigazgató-helyetteseként dolgozott. Közvetlenül Philippe Godardnak tartozik beszámolási kötelezettséggel.

Kormány Balázs,

az Economy szállodák magyarországi és szlovákiai Regionális Üzemeltetési Igazgatója az Accor-Pannonia Hotels Zrt-nél eltöltött harminchat év után nyugdíjba vonul 2015 végén. Tartalmas pályafutása alatt Kormány Balázs több márka és szálloda mindennapjait vezette és felügyelte professzionizmussal, lojalitással. Vezetői tudása és kivételes hozzáállása nagyban hozzájárultak a vállalat sikeréhez, kivívva a kollégák és a szállodaipari szakma elismerését és megbecsülését. A vállalat vezetése ezúton szeretné megköszönni Kormány Balázsnak az elmúlt évtizedek értékes és elkötelezett munkáját és további sok sikert és boldogságot kíván!

2016. január elsejétől Kollin Gergely

az Economy szállodák magyarországi és szlovákiai Regionális Üzemeltetési Igazgatója, aki új poziciójának átvételét már idén novemberben megkezdi. Kollin Gergely 1998-ban csatlakozott a vállalathoz. Ibis szállodák vezetőjeként értékes nemzetközi tapasztalatokat szerzett Londonban és Portsmouthban. 2011 óta Kollin Gergely a Novotel Budapest Danube szállodaigazgatója, valamint aktiv szerepet tölt be a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségében mint a budapesti régió vezetője. Közvetlenül Stefan Potockinak - Vice President Operations Economy és Midscale szállodák Magyarország, Szlovákia és Csehország - tartozik beszámolási kötelezettséggel.  

Amine Zungi

a Novotel Budapest Danube új szállodaigazgatója. Amine Zungi 2006-ban csatlakozott az AccorHotelshez, Sofitel és Novotel szállodákban kezdett dolgozni Párizsban. Értékes nemzetközi tapasztalatokat szerzett a Novotel Globe Trotter program keretében majd tovább fejlesztette tudását, amikor Varsóba költözött és a Novotelnél kezdett dolgozni. Mostani kinevezéséig a Novotel Katowice Centrum szállodaigazgató-helyettese. Bruno Vinette-nek, a Midscale szállodák magyarországi és szlovákiai Regionális Üzemeltetési Igazgatójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.


Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.
Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból

Luxusszálloda egy XVII. századi kastélyból 

A Château Neercanne egykor bárók otthona volt, ma Michelin-csillagos étterme miatt Hollandia kedvelt luxusszállodájává vált.
Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás

Szallas.hu: húsvéti locsolkodás helyett wellnesshotelben lazulás 

A négynapos húsvéti hosszú hétvége és a tavaszi szünet sok magyarnak üdüléssel telik a szállásfoglaló portál adatai szerint.
Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett

Méhlegelő és gólyafészek: az ötcsillagos tokaji ház zöld szintet lépett 

A Minaro Hotel Tokaj MGallery Magyarországon másodikként megszerezte a Green Key minősítést.
MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén

MTÜ: arattak Budapest és a fürdővárosok szálláshelyei az idei első hosszú hétvégén 

Erős forgalom jellemezte a turisztikai szezonnyitónak is tekinthető március 15-i hosszú hétvégét, írták friss közleményükben.
Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya?

Miért fontos, hogy őszinte legyen a recepciós mosolya? 

Utazni, új helyeket megtapasztalni élmény, de vajon élmény lehet-e egy ilyen helyen dolgozni? 
Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett

Az Év Alvásbarát Szállodája ez a belvárosi hotel lett 

Átadták az Alvásbarát Szálloda idei minősítési díjait az Alvás Világnapja alkalmából a Magyar Tudományos Akadémián.
Újabb hétvége, újabb tűz  egy hotelben

Újabb hétvége, újabb tűz egy hotelben 

Ezúttal egy etyeki szálláshelyen égett a berendezés.
Dübörög a hazai szállás- és vendéglátóhelyeken a kutyabarátság

Dübörög a hazai szállás- és vendéglátóhelyeken a kutyabarátság 

A legfrissebb felmérések szerint Magyarországon jelenleg 3 millió gazdás kutya él, ezzel vezető helyen vagyunk Európában.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.