hirdetés
hirdetés

Teljes biztonságban a Z(S)eppelinnel!

A napokban a Z(s)EPPELIN minden munkatársa folyamatosan azon dolgozik, hogy Utasaink utazási szerződése a kérésüknek megfelelően mielőbb ügyintézésre kerüljön. Egészségünk megóvása érdekében egymást váltva dolgozunk, mely időszakban türelmüket és együttműködésüket kérjük. Ezúton is köszönjük a sok-sok pozitív levelet, mely erőt ad a mindennapokban!

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Mint azt korábbi nyilatkozatunkban is jeleztük, irodánk 2020. május 15-ig minden csoportját törölte. Az ezt követő csoportok indulásának lehetőségét utasaink biztonságát szem előtt tartva, időrendi sorrendben vizsgáljuk. Jelenleg nincs úton csoportunk, utasaink minden eddigi programunkról épségben és biztonságban hazaérkeztek.

Kedves Utasainktól érkező számos megkeresésre reagálva szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Z(s)EPPELIN a kiutaztatásban eltöltött 26 év sikeres tevékenységének köszönhetően ezen helyzetben is biztos, stabil anyagi hátérrel rendelkezik. Irodánk sosem vállalta önerején túl magát, az "Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!" közmondás alapján, jelen helyzetben is Utasai maximális biztonságára törekedve tevékenykedik.

Szerződéssel rendelkező Utasaink megkeresése a programok indulási dátuma alapján e-mailben történik, mellyel igyekszünk döntésüket a jelen helyzetben elősegíteni. A folyamatos, napról-napra történő változások miatt kérjük kedves utasainkat, ne hamarkodják el döntéseiket, ne mondják le a várva várt utazásaikat. A Kínából kiindult járvány ott már lecsengőben és a napokban kapott közvetlen olaszországi hírforrások alapján Itáliában is elérte a tetőpontját, ahonnan reményeink szerint egyenes út vezet a helyzet normalizálódásához. Ahogy a gócpontokban átlagosan egy hónap leforgása alatt tetőzött a megbetegedés, bízunk benne, hogy a fokozott intézkedéseknek köszönhetően nyár elejére rendeződik a helyzet Európában is.

A Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ), valamint az Európai Utazási Irodák Szövetségeinek Szervezetének (ECTAA) ajánlásával egyetértésben minden utazási szerződés módosításának igényét maximális rugalmassággal kezeljük. Amennyiben Utasaink jelen helyzetben még nem tudnak egy későbbi időpontban induló program mellett dönteni, úgy a befizetett összeget Utazási Utalvány formájában biztosítjuk egy 2020.12.31-ig induló utazás lehetőségére (mely érvényességi időpont hosszabbítható).

A 60 napon belül induló útjaink esetén irodánk szintén maximális rugalmassággal kezeli foglalásait, ahol az átjelentkezés vagy utazási utalványban történő szerződésmódosítás mindenféle költség felszámítása nélkül történik. Utasaink döntő többsége ezen lehetőségeket választva erősít meg minket a Z(s)EPPELIN Programok mielőbbi indításában.

Az egyes csoportok indulásáról, esetleges törléséről folyamatosan értesítjük Önöket mind Facebook csatornánkon, mind honlapunk Hírek menüpontjában,valamint körleveleinkben.

Amennyiben kérdése van, kérjük írjon nekünk, hogy segíthessünk meghozni a legoptimálisabb döntést foglalásával kapcsolatban a legnagyobb biztonság megtartása mellett!

Reményeink szerint, ahogy ez a járvány jött, úgy is távozik! Gyorsan és hirtelen! Természetesen szükség lesz egy kis időre, amíg a biztonságérzetünk a helyére billen. Azonban hisszük azt, hogy fegyelmezett magatartásunkkal, a "maradj otthon" felszólításnak eleget téve és egymást segítve felül tudunk kerekedni a jelen helyzeten!

Tapasztalatainkat előnnyé kovácsolva várjuk a Z(s)EPPELIN Programok mielőbbi indulását, melyben bízva kívánunk minden kedves Utasunknak jó egészséget! Vigyázzunk egymásra!

A Z(s)EPPELIN munkatársai, idegenvezetői és autóbuszvezetői

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai