Törökország animátorszemmel

Megérkeztünk! Az elején persze mindenki meg volt illetődve – mégis csak egy ötcsillagos szállodában vagyunk. Nem lehet akárhogyan viselkedni. A hely gyönyörű, a kiszolgálás tökéletes, az emberek barátságosak és kommunikatívak. Mi pedig mindebben benne élünk, hiszen a Neckermann Klub Oázis programjának animátorai vagyunk – heti hat napban szervezünk programokat és foglalkozunk a vendégekkel, gyerekekkel, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jól érezzék magukat. Sikerült elintéznünk a vezetőséggel, hogy a zászlónkat és az infótáblánkat kitegyük, így mindenki előre értesülhet a heti programokról. Még pár egyeztetés, és az arcképünk is kikerül majd a mini club elé, hogy már az első perctől felismerjenek minket a gyerekek.

A szállodák gyönyörűek, tiszták, és mindenhol kellemesen hűvös levegő van, ami igazán jól esik, amikor a kinti kánikula után bejövünk a szállodába vagy a szobákba. Természetesen a mini club is légkondicionált, így a gyerkőcök is hűsölhetnek, miközben mi érdekesebbnél érdekesebb kézműves foglalkozást, játékot vagy gyermekjógát, esetleg dartsoktatást tartunk. A délutáni zumba mindenkit megmozgat, és a magyar nyelvű programok kellemesen összehozzák a magyar vendégeket. Így fantasztikus hangulat szokott kialakulni a programokon. Este pedig az anyukák a gyerekekkel visszatérnek táncolni a mini discóba, hogy még vacsora után is „rázzunk” egy jót.


Famászó bajnokságot rendeznek Tatán

Famászó bajnokságot rendeznek Tatán 

Igen, ilyen is van: a Magyar Faápolók Egyesülete nemzetközi előírásoknak megfelelő famászó bajnokságot rendez Tatán, az Öreg-tó partján.
Erre kell számítania annak, aki munkát keres

Erre kell számítania annak, aki munkát keres 

Szinte minden vármegyében lelassult a munkaerő-felvétel.
A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot

A 25 éven aluliak szja-mentessége felrázta a munkaerőpiacot 

Egyre nehezebb helyzetben a munkáltatók.
Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek:  idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik

Dívák és királyok, régi slágerek és holdfényes koncertek: idén még sokszínűbb a Paloznaki Jazzpiknik 

Igazi világsztárok, hazai előadók legjava, kedvezményes belépők.
Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen!

Vissza a múltba jövő hétvégén, Hévízen! 

A következő hétvégén visszatérhetnek a múltba a látogatók egy eseménysorozat keretében Hévízen.
Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet!

Jöhetnek az ötletek, hogy mivel dobjuk fel Budapestet! 

Jó hír a vállalkozó kedvű, városukat szerető budapestieknek: 2024-ben ismét lesz Budapest Tuning ötletpályázat!
Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick

Túrázni hívja a fiatalokat a Valmart és a Pick 

A PICK tavaszi kampánya arra buzdítja az embereket, hogy mozduljanak ki a négy fal közül
Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait

Alkoholtilalom és a bulihajók száműzése - a főváros rendezné a pesti rakpart gondjait 

A fővárosi önkormányzat kitiltaná a hajók nagy részét a pesti rakpartról.
Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen

Két napig hajnalig nyitva a Szentendrei Skanzen 

Új zenei és művészeti fesztivállal bővül a Szabadtéri Néprajzi Múzeum programkínálata.
Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival

Ismét találkozhatunk a Google Utcakép autóival 

A Google Utcakép autói idén tavasszal újra visszatérnek a magyar utakra.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.