hirdetés

Újpest egyik legszerethetőbb gasztrohelye ismét nyitva

A közeledő nyárra ismét kinyit Újpest egyik legjobb étterme, a Központ Bisztró.Új séffel, megújult vendégtérrel, friss étlappal.

hirdetés

Az újpesti belváros szívében található étterem a kényszerszünetet a lehető legjobb módon aknázta ki: megszépült vendégtér, megújult étlap és lelkes, friss csapat várja a vendégeket.

A Központ Bisztrót mostantól új séf jegyzi, Tóth Miklós, aki – többek között - korábban a Pastrami, a Nem adom fel étterem és a Gerbeaud konyháját vezette.

Az új konyhafőnök a hely megszokott, megszeretett bisztró hangvételét megtartva, saját stílusjegyeit megmutatva állította össze az étterem friss, a szezon kedvenceit felvonultató étlapját. A könnyed, nyári tételek között most is mindenki megtalálhatja a számára ideális fogást.

Az étlap mellett az itallap szintén megújult, és a nyári teraszidényhez illő, rendkívül gazdag ginválasztékkal várja a vendégeket. A javarészt magyar főzdék párlataira épülő széles kínálatnak köszönhetően az utóbbi évek slágerét, a gin tonicot számos formában és összeállításban kóstolhatják a bisztró vendégei. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai