hirdetés

Újranyitott a Continental Hotel Budapest

Másfél évig tartó, covid okozta lezárások után. 

hirdetés

Július 15-é,n a koronavírus járvány lanyhulása eredményeképp a magyar turizmus minőségi díjas Continental Hotel Budapest szálloda ismét megnyitotta kapuit az Erzsébetváros szívében, a Dohány utcában, írják ezzel kapcsolatos közleményükben.

Az újranyitás pillanatai
Az újranyitás pillanatai
 

Majd hozzáteszik, Mazen Al Ramahi ezzel kapcsolatban elmondta, a Zeina Hotels szállodaláncának egyetlen üzemelő tagja, a belvárosi Prestige Hotel Budapest****Superior magas foglaltsága lehetővé tette a Continental Hotel Budapest****Superior szálloda újra nyitását.

Az előrejelzések alapján a Continental foglaltsága és bevétele is indokolta a szálloda újra nyitását.

Géher Zoltán Brand Manager a nyitással kapcsolatban kiemelte; egyetlen munkatársukat sem bocsátották el, sokan a válságos időszakban is kitartottak. A közben megüresedett pozíciókat sikerült rövid időn belül betölteni, ami garancia lehet a magas színvonal fenntartására.

Az elmúlt 1,5 év sem telt tétlenül, hiszen az ARAZ Étterem konyhája, a tetőkerti wellness & spa részleg és három fázisban az összes szoba teljes körű felújításon esett át.

Géher Zoltán emlékeztette a régi és az új kollégákat: „2010-ben, a gazdasági válság idején nyitottuk meg ezt a szállodát, mégis rövid időn belül Budapest vezető hoteljei közé kerültünk. Legyen ez így most is!”

(forrás: Continental Hotel Budapest)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai