hirdetés

Ülésezett az MSZÉSZ Környezetvédelmi Szekciója

2016. március 3-án az InterContinental Budapest szállodában tartotta újjáalakuló ülését a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Környezetvédelmi Szekciója, amelyen 12 szálloda, szállodavállalat képviselője vett részt.

hirdetés

A szekció új vezetője az MSZÉSZ felkérésére Karakasné dr. Morvay Klára, a Zöld Szálloda 2014 évi pályázata zsűrijének elnöke, a BGE főiskolai docense lett.

Karakasné dr. Morvay Klára
Karakasné dr. Morvay Klára

Az alakuló ülésen a szállodai környezetvédelem aktuális kérdéseivel, az energiatakarékosság lehetőségeivel, a Zöld Szálloda 2017-18 pályázat feltételeivel, a „Green Globe” környezetvédelmi rendszerrel foglalkoztak.

Karakasné dr. Morvay Klára pozitívan értékelte az alakuló ülést. "Sok hozzászólás és javaslat érkezett már az első alkalommal. Elkezdtük a Zöld szálloda pályázat kritériumait aktualizálni és a nemzetközi gyakorlathoz igazítani. Sok a tréning iránti igény is, elsősorban a kis szállodák részéről. Több aktív kolléga is van, aminek nagyon örülök. Előkerültek olyan műszaki témák is, melyekhez speciális szaktudás szükséges, ezért is fontos a közös gondolkodás. Nagyon hálásak vagyunk  Almási Csabának és az InterContinentalnak, hogy helyet adott ennek a jelentős eseménynek."

Az MSZÉSZ kéri tagszállodáit, hogy vegyék fel a kapcsolatot Karakasné dr. Morvay Klárával a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, amennyiben részt kívánnak venni a Környezetvédelmi Szekció munkájában.

(forrás: MSZÉSZ)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint szükséges az érdekképviseleteknek a mozgáskorlátozott turisták érdekeiért lobbizni?

Kiadónk társoldalai