hirdetés

„2011 Év Szállodásai" a régiókban

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége november23-25. között rendezi meg 36. Közgyúlését a Mercure Buda Szállodában. A Szövetség 7 régiójában sorban tartják meg a tagszállodák őszi régiós értekezleteit és ezen megválasztják a "Régió Széllodását" illetve taglétszámuk függvényében - további ajánlást adnak a szövetség választmánya részére az "Év Szállodása Magyarországon 2011-ben" címre.

hirdetés

A MSZÉSZ Budapest régiója döntése alapján a "Régió Szállodása 2011-be"n Géher Zoltán, a Continental Zara otel igazgatója és mellette Csordás Imre, az Accent Hotel Management ügyvezető igazgatóját jelölték az "Év Szállodása Magyarországon" címre.

A Szövetség Északi Régiójában Dr. Szepes Richárd, a Mesés Shiraz Csoport tulajdonosa, az egerszalóki Shiraz Hotel és a felsőtárkányi Bambara Hotel igazgatója lett a "Régió Szállodása" 2011-ben, a Keleti Régióban pedig - immáron harmadik évben egymást követően - Dr. Hevessy Gábor, a debreceni Aquaticum Hotel igazgatója nyerte el a "Régió Szállodása" címet.

A Szövetség további négy régiójából beérkezett ajánlások alapján az MSZÉSZ 18 fős választmánya titkos szavazással választja ki azt a három aspiránst, akiket a Közgyűlés figyelmébe ajánl és a Közgyűlés november 24-én délután, a plenáris ülésen, titkos szavazással választja meg a jelöltek meghallgatását követően a „2011 Év Szállodását".

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai