hirdetés
hirdetés

2015-ben is káprázatos útvonalakon hajózhatunk

A Norwegian Cruise Line bejelentette 2015-ös útvonalait, amelyből kiderül, hogy a társaság továbbra is számos izgalmas hajóutat kínál, új útvonalakkal kiegészítve.

hirdetés

A Norwegian Crusie Line 2015-ös útjaira jövő héttől lehet megvenni a jegyeket. A társaság legújabb hajója is útnak indul Miamiból a Karib-tengerre, és továbbra is három hajóval áll rendelkezése Alaszkában, néggyel Európában, illetve kettővel Bermuda szigetén. Emellett hajókat indít Kanadában és Új-Angliában, a Bahamákon és Floridában is. A Norwegian ajánlatai között ezen kívül továbbra is megtalálhatók lesznek a Hawaii-szigetek körüli utazások.

Európai útvonalak keleten és nyugaton

A társaság négy hajóval áll az utasok rendelkezésére Európán belül: a Norwegian Epic, a Norwegian Star, a Norwegian Jade és a Norwegian Spirit mind felejthetetlen útvonalakat kínálnak. A Norwegian Epic-kel 7 éjszakás utazáson vehetnek részt a turisták a Földközi-tenger nyugati részén. A hajó Barcelonából és Rómából indul 2015. május 3. és november 22. között. Útközben Olaszország, Spanyolország és Franciaország öt fontos kikötőjében is megáll, többek között Cannes-ban.

A Norwegian Star 9 éjszakás útja során a balti térség fontosabb helyszíneit érinti, és magában foglal egy éjszakát Szentpéterváron is. A hajó 2015. július 5. és szeptember 15. között közlekedik. A Star 2015-ben egy alkalommal, a nyári napforduló idején kínál egy 14 éjszakás utazást is koppenhágai indulással, ami magában foglalja Norvégia gyöngyszemeit: Ålesund, Hellesylt/Geiranger, Trondheim, a Lofoten-szigetek, Tromsø, Hammerfest, Honningsvåg, Molde és Bergen is az útvonal részét képezik.

Koppenhága
Koppenhága

A Star ezen túlmenően két hétéjszakás utazással is előállt, ami a norvég fjordokat érinti, egy 12 éjszakás hajózás keretében pedig a Brit-szigeteket lehet megtekinteni: a hajó megáll a hollandiai Rotterdamban, az angliai Portlandban és Falmouth-ban, az írországi Corkban, Dublinban és az észak-írországi Belfastban, illetve a skóciai Inverness-ben és South Queensferry-ben.

A Norwegian Jade 7 éjszakás utazása az Adriai-tengeren és a görög szigetek körül fog haladni Törökország érintésével. A turisták ezt az utat kombinálhatják egy nyugat-adriai hajózással is, ami összesen 14 éjszakát foglal magában, így Görögország és Törökország mellett Olaszországot, Franciaországot, Máltát és Szicíliát is megtekinthetik.

A Norwegian Spirit egy 12 éjszakás nagy földközi-tengeri utazással csábít, az utasok pedig Barcelonát és Velencét is választhatják indulási pontként. A Spirit Olaszországban, Franciaországban, Görögországban és Törökországban áll meg.

Bermuda és a karibi szigetvilág

A hajótársaság továbbra is indít utasszállítókat New Yorkból és Bostonból Bermuda szigetének rózsaszín homokos partjaira, egy 7 éjszakás utazás során lehet eljutni ide. A Norwegian Getaway pedig Miamiból a karibi térség keleti részére szállítja utasait szintén egy 7 éjszakás hajókázás keretében, a kikötők között szerepel Tortola, a Brit Virgin-szigetek, St. Thomas, az Amerikai Virgin-szigetek és a Bahama-szigeteken található Nassau.

Bermuda
Bermuda

Alaszka

A Norwegian továbbra is három hajót indít Alaszkába: A Pearlt és a Jewelt Seattle-ből, a Sunt pedig a kanadai Vancouverből és az USA-beli Sewardból. A Pearl tízéjszakás útján a Gleccser-öböl (Glacier Bay) mentén fog haladni, a Jewel 7 éjszaka alatt a Sawyer-gleccserhez tart, a Sun pedig egyirányú, 7 éjszakás útra indul Vancouver és Seward között.

Alaszka
Alaszka

Bahama-szigetek és Florida

A Norwegian Gem 7 éjszakán keresztül fog utazni New Yorkból a Bahama-szigetek és Florida irányába. Ez a családbarát útvonal magában foglal gyerekeknek szóló Nickelodeon műsorokat is a hajón. A kibővített, 8 éjszakás programban plusz időtöltés is jár az utasoknak, amikor tengerben fürödhetnek vagy Orlandóban mászkálhatnak. Aki rövidebb útra vágyik, az pedig a Norwegian Sky-jal 3 vagy 4 napos hajókázást is választhat a Bahamákon, ami magában foglal egy megállást a Norwegian privát szigetén, a Great Stirrup Cay-en.

Az Epic Miamiban
Az Epic Miamiban


Kanada és Új-Anglia

A Norwegian 2015-ben is folytatja látványos kanadai és új-angliai útját. A Norwegian Dawn egyirányú utakat is fog kínálni Boston és Quebec között, ami 14 éjszakássá bővíthető a kanadai és új-angliai útvonal kombinálásával. A Norwegian Gem pedig olyan 7 éjszakás utazást kínál, ami érinti a kanadai Halifaxot és Saint John-t, illetve az USA-beli Bar Harbort és Newportot is.

Új-Anglia
Új-Anglia

Hawaii

A frissen felújított Pride of America folytatja rendkívül népszerű, 7 éjszakás hawaii útját is. A hajó Honoluluból indul és többek között olyan szigeteken áll meg, mint Maui és Kauai.

Új útvonalak

2015 tavaszán a Norwegian számos olyan, egyszer adódó útvonalat kínál, mint az újratervezett Karibi-térség hajóút, transzatlanti járatok, csendes-óceáni útvonalak és néhány út a Panama-csatorna érintésével.

Panama-csatorna
Panama-csatorna

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai