hirdetés

20. születésnapjára megújult és kibővült a Corvin Hotel Budapest

A kerületben a sok látnivaló mellett egyre több nívós szálláshely is kiépült. Ezek közül a legrégebbi a Corvin Hotel Budapest és a mellette lévő Hotel Sissi.

hirdetés

A ferencvárosi tömb-rehabilitáció nemrégiben kiérdemelte a legrangosabb nemzetközi ingatlanfejlesztési nívódíj pályázat, a FIABCI Prix d’Excellence 2016. évi nagydíját. Bár a IX. kerület mindig is határos volt az V. kerülettel, 20 éve még senki nem gondolta volna, hogy a Belváros mára „kiköltözik” a Ferencvárosba.

.2015. november elején a Corvin bezárta kapuját, és alig 9 hónap alatt kompletten felújították. Nem csak a szobák újultak meg, egy százszemélyes rendezvényteremmel is bővült az épület, és a két szálloda összenyitásra került. Az építkezés ideje alatt zökkenőmentesen üzemelt a Sissi szálloda, amely immár szintén a közös Corvin Hotel Budapest néven fogadja a vendégeket. A felújított szálloda érdekessége, hogy a két korábbi épület a földszinten és a garázs szinten kapcsolódik, a szobák két különálló szárnyban helyezkednek el. A Corvin szárny szobáit négycsillagos sztenderdek szerint alakították ki, a Sissi szárny szobái 3 csillagosak.

Mindkét szárny vendégei élvezhetik a korszerűen felújított közösségi tereket, az éttermet, konferenciatermet, belső kertet, mélygarázst és parkolót. A szálloda az ITH cégcsoport tagja. A cégcsoporthoz tartozik a Hotel Bakony, és egy osztrák vendégház, a Villa Luef is.

 

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy érinti a vállalkozásukat a februárban bevezetésre kerülő új SZÉP-kártya rendelet, amely már élelmiszervásárlást is engedélyez?

Kiadónk társoldalai