hirdetés

25 éves a PROGAST

A minőségi vendéglátóipari eszközöket és kávéfőzőgépeket forgalmazó PROGAST Kft. 25. évfordulója alkalmából partnerpartit rendezett a budavári Fortuna étteremben. Víg Bence ügyvezető igazgató köszönetet mondott a szakma képviselőinek a szakmával már hosszú ideje kialakult jó kapcsolatért, melyet a Minőség - Hagyomány - Stílus szlogenjük is fémjelez. Az eseményen beszédet mondott Niklai Ákos is, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, aki javasolta, hogy a szlogent bővítsék a Partnerség szóval, mert a PROGAST nemcsak hogy minden fontos szakmai eseményen jelen van, de remek együttműködéseket alakított ki a vendéglátás szereplőivel.

hirdetés

A jubileumi rendezvényen együtt ünnepelt a PROGAST-tal számos külföldi beszállító partnere is, jelen voltak a WMF, a Tafelstern, a Schönwald és a Spiegelau cég képviselői, akik évtizedek óta szállítják a minőségi konyhai evő, tálaló és más éttermi eszközöket valamint a professzionális kávéfőzőgépeket.

Lázár chef a tőle már megszokott laza, szórakoztató stílusban vezette a partit, melynek során neves chef-ek részvételével közös 'öröm-főzésben' vehettünk részt, bort kóstolhattunk Nagy Fruzsinával, kézműves sörökkel ismerkedhettünk Kósa Kolos segítségével és koktélokkal kísérletezhettünk Lajsz András csapatával. Eközben a PROGAST által forgalmazott szuperteljesítményű WMF szállodai kávéfőzőgépeken remek kávékat kortyolgattuk Hegedűs Andrea barista társaságában. A nap fénypontja a szülinapi torta felvágása, majd az ezt követő tombola sorsolása volt, melynek bevételét a cég jótékonysági célra fordítja.

Köszönjük a PROGAST-nak a hangulatos rendezvényt, ahol most házigazdaként is bizonyították Partnerségüket!

(forrás: Vendég&Hotel Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai