hirdetés
hirdetés

3 nap, 3 új célállomás az Ethiopian Airlines-nál

Március 26-28. között három napon belül három új desztinációba indított járatokat az Ethiopian Airlines.

hirdetés

A három új desztináció a Viktória-vízesés repülőtere (Zimbabwe), Antananarivo (Madagaszkár) és Oslo (Norvégia). Sőt, 2017 júliusáig további három új ázsiai desztintációval - Chengdu, Szingapúr és Jakarta - bővül az útvonalhálózat.

A légitársaság közkedvelt célállomásai - Mombasa, Zanzibár, Seychelle-szigetek, Comore-szigetek, Kilimanjaro, Windhoek, Fokváros, Durban stb - mellett így újabb izgalmas területeket fedezhetnek fel az utasok az afrikai, ázsiai és indiai-óceáni térségben.Az Ethiopian Airlines – mint Afrika vezető légitársaságának - útvonalhálózata jelenleg is igen kiterjedt, hiszen heti szinten 28 járat közlekedik Kína 4 városába, 20 járat az amerikai kontinensre, 65 járat Közel-Keletre, 400 járat Afrika 53 városába, valamint 54 napi járat Európába. Ezekkel az impozáns számokkal azonban nem elégszik meg a légitársaság, ugyanis 2025-re összesen 120 nemzetközi desztináció szerepel a tervei között.

Ami a magyar utasokat illeti, ők bécsi indulással közvetlenül juthatnak el Addisz-Abebába, ahonnan egy átszállással érhetik el az Ethiopian Airlines útvonalhálózatának bármely városát.

Az Ethiopian hazai képviseletét az AVIAREPS Kft. látja el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai