hirdetés

75 000 dollárt kellett kipengetni egy Valentin-napi süteményért

Különleges desszertet vásárolhattak Valentin-nap alkalmából a bostoni Strip by Strega steakhouse-ban mindazon tehetősebb szerelmesek, akik költséges módon kívántak párjukkal a kapcsolatuk következő szakaszába lépni.

hirdetés

A potom 75 000 dolláros süteményt a párizsi Four Seasons George V hotel egykori séfje, Alex Bonnefoi ötölte ki. Az édesség maga egy kézműves, gömb alakú csokoládé-műalkotásba helyezett, fehércsokoládés-vaníliás piskóta. Lássuk be, ez az összeállítás így még nem ér meg csaknem 21 millió forintot, rögtön más lesz azonban a leányzó fekvése, ha megtudjuk; bizony egy gyémántjegygyűrű kukucskált kifelé az édesség belsejéből.

A nyalánkságból előtűnő ékszert egy nagyobbacska, ötkarátos szoliter, valamint az azt hordozó platinakarika alkotta. A jegygyűrű nélkül is meg lehetett rendelni a süteményt, és így már kevesebb zöldhasút kellett otthagyni a steakhouse-ban.

Bár a különlegesség állítólag nem volt valami terjedelmes, ám a gyémántgyűrű révén feleségül kért hajadonok ennél a problémánál valószínűleg nem fognak sokáig leragadni.

(forrás: Élelmiszer online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint jó ötlet az utazási irodák részéről a kínálatuk teljes áras megjelenítése?

Kiadónk társoldalai