hirdetés

A BDPST Groupé lett egy ötcsillagos vidéki szálloda

BDPST Group megvásárolta a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa szállodát tulajdonló és üzemeltető Témadesign Kft.-t. A Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodájának helyet adó kúria épülete hosszú ideig az Andrássyak tulajdonában állt, szállodaként pedig 2008-ban nyitotta meg először kapuit. A BDPST Group komplex, értékteremtő beruházás keretében újítja fel a szállodát, így többek között 12 új szobát, kültéri medencét és rendezvényhelyszínt is kialakítanak.

hirdetés

"A BDPST Group megvásárolta a tarcali Andrássy Rezidencia Wine & Spa szállodát tulajdonló és üzemeltető Témadesign Kft.-t, hogy immáron a szállodaportfóliójának részeként felújítsa és kibővítse az ország egyik legszebb régiójában, a tokaji borvidéken található ingatlant. Az 1700-as években épült főúri udvarház az 1830-as években került az Andrássyak tulajdonába és az ő leszármazottaik birtokolták egészen a II. világháborút követő államosításokig. Később több tulajdonosváltás is lezajlott, mielőtt a BDPST megvásárolta az üzemeltető céget.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodájaként az Andrássy Rezidencia prémium szolgáltatásokat kínál: kiváló, bisztró jellegű étterem, rendezvénytér, valamint spa és wellness részleg várja az idelátogatókat. A BDPST Group célja az Andrássy Rezidencia hosszú távú sikeres üzemeltetése. Az ingatlanfejlesztő cég kapacitásbővítő beruházás keretében fejleszti tovább a kúriát, hogy az továbbra is a lehető legmagasabb színvonalon tudja vendégeit kiszolgálni. A fejlesztés keretein belül 12 új szobával, kültéri medencével, valamint egy esküvők és konferenciák számára kialakított rendezvényhelyszínnel bővül a szálloda.

A társaság egyik fő célja az átalakítással, hogy a szállodához tartozó, eddig kihasználatlan borászati épület több mint 100 fő befogadására alkalmas, modern rendezvényhelyszínné való átalakításával jövedelmezőbbé tegyék a létesítményt, a munkahelyek hosszú távú megőrzése érdekében. Az új szobák kialakítására és a belső terek felújítására a korábbi tulajdonos által a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretén belül elnyert, 324,5 millió forintos vissza nem térítendő szállodafejlesztési támogatás felhasználásával kerül sor. A BDPST Group azt tervezi, hogy a támogatást nyert fejlesztésnél szélesebb körű beruházást hajt majd végre. Az Andrássy Rezidencia megvásárlása tökéletesen illeszkedik a BDPST Group portfóliójába, hiszen a BOTANIQ Turai Kastély, valamint a Dorottya Ház esetében is az értékmegőrzést szem előtt tartva zajlanak a több száz éves épületek felújítási munkálatai, hogy azok új funkciókkal bővülve állhassanak a közösség szolgálatában" - áll a társaság közleményében.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai