hirdetés

A fejes káposzta lett a kötelező zöldséghozzávaló a Bocuse döntőn

A fejes káposzta lesz a szerdai Bocise d'Or verseny kötelező zöldséghozzávalója, ezt az alapanyagot mindenképpen fel kell használni a döntősöknek a versenyfogások elkészítésekor.

hirdetés

A Sirha BUdapest szakkiállításon zajló versenyre a kötelező alapanyag kihirdetése után a döntő résztvevői, Veres István, Palágyi Eszter, Haraszti Zsolt, Csík Gábor, Huszár Tibor, Kelemen Roland és segítőik összeválogatták a friss hozzávalókat a további alapanyagokat a szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülő versenyfogásaikhoz.

Lezárult emellett a 27 év alatti séfek versenye, a Chaine des Rotisseurs is, aminek a fődíját Lendvai Levente (Arany Kaviár) vitte el.

Az idei Sirhán a főtámogató Metro termékkínálata mellett a széleskörű szolgáltatásrendszere került fókuszba, ezen belül is az újgenerációs digitális megoldások. A Metro standján a szakértők abban is segítenek, hogy mivel tehetik korszerűbbé a vendéglátósok a digitális felületeiket, a cég honlapkészítő programjával néhány perc alatt létre hozható egy weblap és az online asztalfoglalást segítő programjuk is hasznos szolgáltatás.

A kényelmi termékekkel, a kész és félkész termékportfólióval pedig jelentős időt és energiát lehet megspórolni a vendéglátásban.

Az idei Sirha Budapest február 4. és 6. között várja a látogatókat. 

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk